LoL script kullanmalı mıyım?

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Uzman Üye
Ödüller
3
3 HİZMET YILI
tr serverinde tahmin edemeyeceğin kadar script var bence sende kullanabilirsin ve 2-3 haftadır kullanıyorum hala ban yemedim (her maç full rage oynuyorum herkes sc diyor ama yemiyorum)

Gökyüzü sadece uçmaktan korkanların sınırıdır
Süper Üye
Ödüller
7
7 HİZMET YILI
oyunu sevdiğin halde oynayamadığını söylüyorsun. script kullanman sana oyunu öğretmez tam tersi unutturur dostum. sc de bir çok şeyi program yapıyor ve sen yapmadıkça unutuyorsun. oyunu severek oynuyorsan kendini geliştirmek için oynayacaksın dostum bu kadar basit. ve ayrıca gene de sc kullanmak istiyorsan hemen ban atmıyor net bi ban süresi yok.

Üye
3 HİZMET YILI
knk script mekanik olarak sana yardımcı olur oyunu eğer iyi bilmiyorsan script çokda yardımcı olmaz sana
makro düzeyde oyunu bildiğimi düşünüyorum ama mekanik olarak oyuna hakim olamıyorum sürekli aut play oluyorum kafamdakini oyuna yansıtmakda güçlük çekiyorum.
Post automatically merged:

oyunu sevdiğin halde oynayamadığını söylüyorsun. script kullanman sana oyunu öğretmez tam tersi unutturur dostum. sc de bir çok şeyi program yapıyor ve sen yapmadıkça unutuyorsun. oyunu severek oynuyorsan kendini geliştirmek için oynayacaksın dostum bu kadar basit. ve ayrıca gene de sc kullanmak istiyorsan hemen ban atmıyor net bi ban süresi yok.
Kendimi geliştiremiyorum oyuna hakim olmak konusunda sıkıntılarım var :(

Onaylı Üye
Ödüller
6
9 HİZMET YILI
Öncelikle herkese merhaba. Sorumu açmam gerekirse, oyunu seviyorum ama yeterince iyi oynayamıyorum ve bu durum canımı sıkıyor. sizce oyunu mu bırakmalı yoksa script mi kullanmalı?
Bonus : script kullanımı anında mı ban sebebi?
script keyifli bir oyun deneyimi sunar. Farklı bir hesapta eğlenmek için oynayabilirsin ama asıl hesabında oynamanı tavsiye etmiyorum.

Onaylı Üye
Ödüller
2
3 HİZMET YILI
Ben baya ban yedim belli etmesem de ama sarıyo yani ben zaten açayım oyun taşıyım amaçlı kullanmıyorum zevk meselesi.

Üye
Ödüller
2
5 HİZMET YILI
Script kullanımı anında ban sebebi değil belli edersen ve raporlanırsan ban yersin. Zevkine kullanabilirsin ben menziller ve dodge için kullanıyorum mesela.

Seçkin Üye
Ödüller
3
4 HİZMET YILI
ücret ödemezseniz ban alırsanız o zaman hile ile oynadığınızda bir numaralı kuralı oynayın, bu risk size ait olacaktır.

Onaylı Üye
Ödüller
1
3 HİZMET YILI
Öncelikle herkese merhaba. Sorumu açmam gerekirse, oyunu seviyorum ama yeterince iyi oynayamıyorum ve bu durum canımı sıkıyor. sizce oyunu mu bırakmalı yoksa script mi kullanmalı?
kanka tr de çok fazla sc var bence hesabı weste geçir veya sende aç

Onaylı Üye
Ödüller
7
7 HİZMET YILI
Dostum sc kullanımı artmış durumda ve lol bunun önüne geçemiyo her geçen gün sc kullanımı artıyor,
Kullan bence bu hayata 1 defa geliyon tadını çıkar :D

Banlı Üye
Ödüller
2
4 HİZMET YILI
eninde sonunda yersin ama belli etmezsen uzun süre kullanırsın

Üye
Ödüller
4
5 HİZMET YILI
Yani kankam Eğer main hesabında kullanacaksan kullanma fakat alt account açarak eğlenmek için kullanman daha iyi olur. bu sadece benim fikrim ban riskini almak istemiyorum mainime

Üye
Ödüller
3
6 HİZMET YILI
ya sana kalmış çok kötü oynuyosan zaten direk script başlarsın oyüzden kişiden kişiye değişiyor :)

Onaylı Üye
3 HİZMET YILI
hocam ticket ve asiri report sonucu ban yiyebilirsin, aninda olucak isler değil

Onaylı Üye
Ödüller
3
6 HİZMET YILI
kanka ben 40 levellık hesapda açtım belli etmeden oynadım ban yemedim ama baya hardcore açarsan ban yersin

Süper Üye
Ödüller
9
10 HİZMET YILI
ne amaçla kullanmayı düşünüyorsun örneğin yeni başlıyorum öğrenmek için diyorsan script oyun bilgisi gerektiriyor oyun bilgin yoksa script le de oynayamazsın bilgin olsun script kötü oynayanlar içindir aynı zamanda eğlencesine girmek içindir öğrenmek istiyorsan kullanma

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...