makro düzeyde oyunu bildiğimi düşünüyorum ama mekanik olarak oyuna hakim olamıyorum sürekli aut play oluyorum kafamdakini oyuna yansıtmakda güçlük çekiyorum.knk script mekanik olarak sana yardımcı olur oyunu eğer iyi bilmiyorsan script çokda yardımcı olmaz sana
Kendimi geliştiremiyorum oyuna hakim olmak konusunda sıkıntılarım varoyunu sevdiğin halde oynayamadığını söylüyorsun. script kullanman sana oyunu öğretmez tam tersi unutturur dostum. sc de bir çok şeyi program yapıyor ve sen yapmadıkça unutuyorsun. oyunu severek oynuyorsan kendini geliştirmek için oynayacaksın dostum bu kadar basit. ve ayrıca gene de sc kullanmak istiyorsan hemen ban atmıyor net bi ban süresi yok.
script keyifli bir oyun deneyimi sunar. Farklı bir hesapta eğlenmek için oynayabilirsin ama asıl hesabında oynamanı tavsiye etmiyorum.Öncelikle herkese merhaba. Sorumu açmam gerekirse, oyunu seviyorum ama yeterince iyi oynayamıyorum ve bu durum canımı sıkıyor. sizce oyunu mu bırakmalı yoksa script mi kullanmalı?
Bonus : script kullanımı anında mı ban sebebi?
kanka tr de çok fazla sc var bence hesabı weste geçir veya sende açÖncelikle herkese merhaba. Sorumu açmam gerekirse, oyunu seviyorum ama yeterince iyi oynayamıyorum ve bu durum canımı sıkıyor. sizce oyunu mu bırakmalı yoksa script mi kullanmalı?
eninde sonunda yersin ama belli etmezsen uzun süre kullanırsınÖncelikle herkese merhaba. Sorumu açmam gerekirse, oyunu seviyorum ama yeterince iyi oynayamıyorum ve bu durum canımı sıkıyor. sizce oyunu mu bırakmalı yoksa script mi kullanmalı?
kanka ben 40 levellık hesapda açtım belli etmeden oynadım ban yemedim ama baya hardcore açarsan ban yersinÖncelikle herkese merhaba. Sorumu açmam gerekirse, oyunu seviyorum ama yeterince iyi oynayamıyorum ve bu durum canımı sıkıyor. sizce oyunu mu bırakmalı yoksa script mi kullanmalı?