- Konuyu başlatan
Onaylı Üye
Merak ettim açıkcası ücreti versiyonlar da var diyorlaro hangi hile kanka xd söyle de bizde oynayak
Merak ettim açıkcası ücreti versiyonlar da var diyorlaro hangi hile kanka xd söyle de bizde oynayak
Skill short herodan kastın. Skill Shoot mu?var dodge atmayı kapatıp skill short herosu alabilirsin
Amacım oyun kazanabilmek chill takılırım diye düşünüyorumtilt olmaya başladığın zaman herşeyi acıyosun ben öyle ban yedim
Anladım bro şikayet edilip ban yemek istyemiyorum dalga gelirse okey.seni bilmem dostum ama ben hatrı sayılır bir ligdeyim su anyani istersen yapabilirsin bana su ana kadar sc sin diyen olmadı umarım demek istediğimi anlamıssındır.
Amacım eğlenmek zaten evde zaman geçsin. Ama sürekli hesap almak başa dönmek can sıkıcı =)suan safe ama ilerde decect olunca hesaplar gidermi bilemeyizsonucta hile kullanıyoruz keyif almaya bak
hangi sampiyonları oynadı ve hangi serverHocam ADC main arkadaşım elmas ligine kadar ban yemeden çıktı, yapan yapıyor.
West, Lucian.hangi sampiyonları oynadı ve hangi server
Lpreborn dostumo hangi hile kanka xd söyle de bizde oynayak
hangi sampiyon oynadın kanka lpreborn config ne birdeknk ben hiç zorlanmadan diaya kadar çıktım biraz uğraşırsan master olabilirsin rahatça
knk adcde kogmaw vayne twitch oynadım sadece yanımda da prem vardı o sadece lulu yuumi oynuyorduhangi sampiyon oynadın kanka lpreborn config ne birde