aynen ben gördüm gameplaydeHarass sc de şampiyon ayarlarında skillerin şampiyonu menzile girdiği an dürtme olayıdır Bunu kapatmanı söylememin sebebi boş yere mananın gitmesi ve adamı sürekli dürteceğin için safe durup kasılmana engel olmasıdır![]()
aynen ben gördüm gameplaydeHarass sc de şampiyon ayarlarında skillerin şampiyonu menzile girdiği an dürtme olayıdır Bunu kapatmanı söylememin sebebi boş yere mananın gitmesi ve adamı sürekli dürteceğin için safe durup kasılmana engel olmasıdır![]()
yesi want to try
dene agaaynen öyle bende denicem hem de güzel duruyo
anladım bilgi için teşekkürlerHarass sc de şampiyon ayarlarında skillerin şampiyonu menzile girdiği an dürtme olayıdır Bunu kapatmanı söylememin sebebi boş yere mananın gitmesi ve adamı sürekli dürteceğin için safe durup kasılmana engel olmasıdır![]()
i want to try
onaylı üye olcam 3 yorum kaldıdene aga
bende onu beklıyorum yarına kullanabılecem galıba scrıptıonaylı üye olcam 3 yorum kaldı![]()
ben bugün olcamonaylı üye olcam 3 yorum kaldı![]()
aynen 50 oldun zaten .dddben bugün olcam
lucianhileyi edınınce scrpt sylas denıcem
Post automatically merged:
yasaklar cıgnenmek ıcındır zaten aga .dd
Post automatically merged:
hangı heroları onerırsınız
izledim lucıyle tam anlayamadım ıyı mı gıdıyor kotu mu dıye
tabiki oynayan kişiyle alakalı bir durum var. ama oto atak ve mobilite üzerine kurulu herolarla oynanış birleştiğinde script çok verimli oluyor en iyi örneklerinden biri lucianizledim lucıyle tam anlayamadım ıyı mı gıdıyor kotu mu dıye
anladım kardeşim şu onaylı üyeliği alalım da bir denicem kımde ıyı gıdıyor dıye luxu izledim baya iyi gidiyor scrıpttabiki oynayan kişiyle alakalı bir durum var. ama oto atak ve mobilite üzerine kurulu herolarla oynanış birleştiğinde script çok verimli oluyor en iyi örneklerinden biri lucian
lee oynuyanı gördum harbı fena aga denıcem şu üyelik gelsin deknk lee sin oyna fena oluyor