LoL Script Önerisi

Onaylı Üye
2 HİZMET YILI
Başlıkda yazdığı gibi,aktif olarak çalışma bir Script arıyorum.Legit oynadığımda ban yedirmeyecek güzel bir Script öneriniz varsa yazabilirsiniz.Ücretli/Ücretsiz farketmez

Uzman Üye
Ödüller
8
8 HİZMET YILI
şuan bgx macosx sürümünde banlatmıyor forumlarında windows bir işletim sistemine sahipseniz nasıl macosx de oynayacağınızı anlatan bir yazı var vds gibi birşey alıp farklı bir uygulama ile kasma olayını çözüyorsun birnevi geforce now'a dönüştürüyorsun fakat tr de oynayacaklar için ping sayınız fazla olacak çünkü mac bilgisayarınız paris sunucusuna bağlı oluyor euw/eune sunucularında 10-15 ms alıyorsun vds'in aylık ücreti 80€ + olarak bgx'in macosx özel keyini alıyorsun o sürüme özel o da aylığı 50$ ortalama sana 130$ gibi bir ücrete geliyor b4n yemeden oynayabilirsin (vanguard mac sürümünde daha yok gelmedi bilmeyenler için söyleyeyim) ya da private suite alabilirsin aylık slot sayısı 30 kişi ile sınırlı application form veriyorlar dolduruyorsun onaylanırsan alabilirsin aylığı 275€ onun dışında odinin ürünü var onda da aynı appliciation id verification tarzı şeyleri var onay alırsan entry fee (giriş ücreti) 150€ + 1 aylık sc 150€ toplamda 300€'ya alabilirsin private bu ikisi şimdilik onun dışında ek olarak ls'in reselliniğini yapan apfiora adlı bir adam var skydevs ile çalışıyor onlarda hanbot için bypass yapmış şimdilik ud bildiğim kadarıyla fakat bypass için ayrı ücret ödüyorsun sc için ayrı bypass'ın 1 aylık ücreti 50$ scnin aylığı (keyler günlük olarak satılıyor orjinal tgdeki yapımcıların scsi orjinal hanbot o da paralı oldu bilmeyenler için onun key ücreti günlük 2$) kısaca aylık sc parası 60$ toplamda 110$ gibi bir ücrete tekabul ediyor hangisini alacağın sana kalmış

bgx = mac sürümünde ud 130$
private suite = ud fakat onay alman gerekiyor onaylanırsan 275€'ya alabilirsin
odin = ud fakat onaylanman gerekiyor onay alırsan (ilk kez alıyorsan) 150€ giriş ücreti + 1 aylık sc 150€ toplamda 300€ ilk kez alıyorsna sonradan almaya devam edersen aylık 150€
hanbot = tek güvenilir satıcı gördüğüm apfioradan bypass+sc 110$ (şimdilik ud)

bütçen varsa istediğini seç zaten privlerde onaylanman gerekiyor fakat bana sorarsan bgx almak daha mantıklı en azından mac sürümünde ud, hanbot bypass "şimdilik" ud

kısacası zevk için artık hile alamayabilirsiniz eğer paranız yok ise :D

Seçkin Üye
Ödüller
1
2 HİZMET YILI
knk script var varda çok tuzlular be hem ban yemeyeceğinin garantiside yok yani ben denedim 15-16 oyun sonra illa ban yiyorsun vanguard bozdu işleri yani benim denediğimin günlüğü 8 dolardı

Onaylı Üye
Ödüller
2
4 HİZMET YILI
Gamingonsteroids var fakat hem pahalı hem de şartları var sadece 50 slot açılmış ayrıca geçmişte almış olmanız gerekiyor

Look what you have done
Ultra Üye
Ödüller
8
7 HİZMET YILI
odin kullanma halihazırda içerdeyim zamanında 300 euro verdim birkaç ay kullandım performansı çok tatmin etmiyor

Üye
2 HİZMET YILI
ucuz script alma derim. digerleri icin de yeni ismiyle lunar'ı önerebilirim

Uzman Üye
Ödüller
8
8 HİZMET YILI
odin kullanma halihazırda içerdeyim zamanında 300 euro verdim birkaç ay kullandım performansı çok tatmin etmiyor
performansı tatmin edip etmemesi kişinin istediğine bağlı ud bir ürün istiyorsa performansa önem vermemeli şuanda ud olması umrumda değil diyorsan f/p bgx ya da bütçen varsa ls iyidir

Onaylı Üye
Ödüller
1
1 HİZMET YILI
çok fazla sc yok ya dostum varsa da çok pahalıdır ucuz veya ücretsizler zaten çalışmıyor bile ama hertürlü banlatıyor yeni vanguard ile

Onaylı Üye
1 HİZMET YILI
her türlü banlatıyor scriptler özellikle ucuzları 1 hafta bile süreceğini sanmıyorum yeni vanguard ile yinede hayırlısı olsun senin içn

Üye
Ödüller
8
9 HİZMET YILI
valla bu zamanda iyisi olsun diyorsak bence biraz kesenin ağzını açmak gerekiyor