LoL script önerisi

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Üye
1 HİZMET YILI
Merhaba, son günlerde script alacağım fakat düzgün oynayabildiğin script kalmadı. Legendsense aldım fakat 2 oyunda bir 185 hatası veriyor, oyun kapanıyor. Engine soul var sanırım şu anda sabit çalışan ve BGX, hileyi güncelleyeceğine dair mesaj atmış ama hâlâ bir gelişme yok. Sizce hangisi alınmalı?

Moderatörün son düzenlenenleri:
Admin
Ödüller
22
8 HİZMET YILI
BGX güncel zaten, macOS'ta oynayabilirsiniz. Enginesoul, düşük bütçeler için bir çözüm. Evet, hala kaliteli bir script değil; ancak bütçesi kısıtlı olanlar alabilir. Sizin bütçeniz nedir? Ona göre önermek isterim.

Üye
1 HİZMET YILI
BGX güncel zaten, macOS'ta oynayabilirsiniz. Enginesoul, düşük bütçeler için bir çözüm. Evet, hala kaliteli bir script değil; ancak bütçesi kısıtlı olanlar alabilir. Sizin bütçeniz nedir? Ona göre önermek isterim.
BGX Windows olanı güncelleme alıcak onu almak isterim aslında ama henüz bir haber yok, Engine Soul almayı düşünüyorum aslında. Bütçem Private hilelere yetmez ama aylık tercih etmek istiyorum.

USTA
Seçkin Üye
Ödüller
6
6 HİZMET YILI
BGX Windows olanı güncelleme alıcak onu almak isterim aslında ama henüz bir haber yok, Engine Soul almayı düşünüyorum aslında. Bütçem Private hilelere yetmez ama aylık tercih etmek istiyorum.
İsterseniz elimde elix hanbot 27 adet key var satabılırım düşünürseniz dc huseyinsahinv55_

Son düzenleme:
Admin
Ödüller
22
8 HİZMET YILI
Bütçeniz kısıtlı ise dediğim gibi ES'e yönelebilirsiniz. Onun haricinde, Hanbot'u bypass ile oynayabilirsiniz. Yeni public olarak Elix bypass çıktı, bütçeniz ona yetiyor olması gerekiyor.

Üye
1 HİZMET YILI
Bütçeniz kısıtlı ise dediğim gibi ES'e yönelebilirsiniz. Onun haricinde, Hanbot'u bypass ile oynayabilirsiniz. Yeni public olarak Elix bypass çıktı, bütçeniz ona yetiyor olması gerekiyor.
Hanbot mu EngineSoul mu birde bu hilelerde bypass gerekiyor mu?

Onaylı Üye
Ödüller
1
1 HİZMET YILI
bana dc üzerinden ulaş bi yardımcı olacağım dc-ss0a

USTA
Seçkin Üye
Ödüller
6
6 HİZMET YILI
huseyinsahinv55_ dc den ulasabılırsın kulruru8m dahıl yapıyorum elımde hanbot 27 adet key var uyguna bırakıcam 1200 tl fıyatıda

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...