Süper Üye
shift e basınca her karaktere göre otomatik düzenleniyormu hile ?Çok iyi anlamadım ... Ama benim kadar az olduğum kadar, iyi bir konfigürasyona sahip olmak istiyorsun, değil mi? Oynamak istediğiniz şampiyonla kişiselleştirilmiş bir maça gitmek için "Shift" e basmanız yeterlidir, "shift" e basın ve bunu en iyi olduğunu düşündüğünüz şekilde yapılandırın, her şeyi özel olarak test etmek iyidir.
her karaktere ayar yapmaya uğraşmıyalım böyle ayrı ayrı configler olsun onların arasında geçelim diyor arkadaş mesela bu el ezreal oynucam ezreal config ine geçemNe demek istediğini anlamadım biraz daha detaylı anlatırmısınız ?
ama zaten hile kendi otomatik ayarlıyorNe demek istediğini anlamadım biraz daha detaylı anlatırmısınız ?
dün bi konu acdım lol hileyi ayarları nasıl yapcaz diye sonra bana mesaj atdıNe demek istediğini anlamadım biraz daha detaylı anlatırmısınız ?
knk bende hileyi kulanmayı bilmiyorum ayarlarını falan en son ekran görüntüsü atım bakabilirsinbende tam olarak anlamadım oto yazılım kısmını biraz daha açarmısın ?
knk hiç ayarlarını bilmiyorum shift e yi deniyecemÇok iyi anlamadım ... Ama benim kadar az olduğum kadar, iyi bir konfigürasyona sahip olmak istiyorsun, değil mi? Oynamak istediğiniz şampiyonla kişiselleştirilmiş bir maça gitmek için "Shift" e basmanız yeterlidir, "shift" e basın ve bunu en iyi olduğunu düşündüğünüz şekilde yapılandırın, her şeyi özel olarak test etmek iyidir.
bişey soracam knk her el bittinde bidaha hileye gelip yükle yapıyosun sende demine demek istiyorsan ?_ ayarlar zaten otomatik yapılıyor
otomatik değilde kendin düzenliyosunshift e basınca her karaktere göre otomatik düzenleniyormu hile ?
Shıfte basınca kardeşim sana hılenın menusu gelır tool ayarı sen orda x herosunu oynuyosan ona gore ayar yapabılırsın ama dıyosankı comboloları ben secıyım o olmazshift e basınca her karaktere göre otomatik düzenleniyormu hile ?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?