Bu ping ne kadar uzun sürüyor? Eğer seni aşırı zorlamıyorsa anlık geliyor ve gidiyorsa oyunlarını çok etkilemiyorsa fazla takma, ama oyununu ciddi anlam da etkiliyorsa orasını bilemeyeceğim. Genel de hileler de ping yerine kasma(FPS) sorunu görünür ama senin ki neden böyle olmuş anlamadım.arkadaşlar cevaplarınız için teşekkrler internetimde sıkıntı yok oyunu normal oynarken ping yükselmiyo ama sc açınca 4 5 dkda anlık ping oluyor 1400lerde çözünürlük işinide denedim onlada alakası yok yine oluyor
geldiğinde bi 10 saniye felan sürüyo işte tfde 10 snye yoksun düşün işte ne kadar zorladığını sen hayattasın takım arkadaşların ölmüş oluyorBu ping ne kadar uzun sürüyor? Eğer seni aşırı zorlamıyorsa anlık geliyor ve gidiyorsa oyunlarını çok etkilemiyorsa fazla takma, ama oyununu ciddi anlam da etkiliyorsa orasını bilemeyeceğim. Genel de hileler de ping yerine kasma(FPS) sorunu görünür ama senin ki neden böyle olmuş anlamadım.
daha denemek nasip olmadıarkadaşlar sizdede lol script ile oynarken ara ara pinginiz 1400lere çıkıyo mu?
kanka öyle bi sıkıntı olmuyo bende pingim sabit kalıyorarkadaşlar sizdede lol script ile oynarken ara ara pinginiz 1400lere çıkıyo mu?