Çözüldü lol script ping sorunu

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Onaylı Üye
5 HİZMET YILI
arkadaşlar sizdede lol script ile oynarken ara ara pinginiz 1400lere çıkıyo mu?

Onaylı Üye
5 HİZMET YILI
onun scriptle ilgili olacagini dusunmem ama internet bilgilerini bilmeden konusmak dogru olmaz

Çözüm
Onaylı Üye
5 HİZMET YILI
sc ile alakalı kardeşim o kdar kafamız çalışıyor scsiz girince sıkıntı yok sc ile girince 3 4 dkda bi anlık ping 1400lere fırlıyor

Onaylı Üye
Ödüller
6
8 HİZMET YILI
Benim çıkıyor kardeşim
Post automatically merged:

Çözünürlüğü 1290 a çek
Post automatically merged:

düzelir

kafama göre
Seçkin Üye
Ödüller
7
8 HİZMET YILI
dostum alakası yok sc ile internetinle alakalı bende hiç ping çıkmadı

Onaylı Üye
Ödüller
6
8 HİZMET YILI
Arkadaş haklı mouse un uygulaması çalıştığı için ramden yiyor ve oyunda ping çıkabiliyor.Çözünürlüğü düşür düzelecektir.

Onaylı Üye
Ödüller
8
8 HİZMET YILI
Başka scriptleri kullandığımda çok fazla ping almıyorum internetinde sıkıntı vardır eğer Dsmart kullanıyorsan müşteri hizmetleri internette sıkıntı var herkes girmeye çalışıyormuş öyle dediler.Bir vakitten sonra geçer.

Onaylı Üye
5 HİZMET YILI
arkadaşlar cevaplarınız için teşekkrler internetimde sıkıntı yok oyunu normal oynarken ping yükselmiyo ama sc açınca 4 5 dkda anlık ping oluyor 1400lerde çözünürlük işinide denedim onlada alakası yok yine oluyor

Rookie Mafia
Onaylı Üye
Ödüller
6
7 HİZMET YILI
arkadaşlar cevaplarınız için teşekkrler internetimde sıkıntı yok oyunu normal oynarken ping yükselmiyo ama sc açınca 4 5 dkda anlık ping oluyor 1400lerde çözünürlük işinide denedim onlada alakası yok yine oluyor
Bu ping ne kadar uzun sürüyor? Eğer seni aşırı zorlamıyorsa anlık geliyor ve gidiyorsa oyunlarını çok etkilemiyorsa fazla takma, ama oyununu ciddi anlam da etkiliyorsa orasını bilemeyeceğim. Genel de hileler de ping yerine kasma(FPS) sorunu görünür ama senin ki neden böyle olmuş anlamadım.

Onaylı Üye
5 HİZMET YILI
Bu ping ne kadar uzun sürüyor? Eğer seni aşırı zorlamıyorsa anlık geliyor ve gidiyorsa oyunlarını çok etkilemiyorsa fazla takma, ama oyununu ciddi anlam da etkiliyorsa orasını bilemeyeceğim. Genel de hileler de ping yerine kasma(FPS) sorunu görünür ama senin ki neden böyle olmuş anlamadım.
geldiğinde bi 10 saniye felan sürüyo işte tfde 10 snye yoksun düşün işte ne kadar zorladığını sen hayattasın takım arkadaşların ölmüş oluyor

Onaylı Üye
5 HİZMET YILI
Script kullandığı uygulamalar yolu ile ping çıkartabiliyor doğru arkadaşların dediği gibi çözünürlüğü düşürürsen sorun çözülür.

Onaylı Üye
Ödüller
5
5 HİZMET YILI
kanka o olay biraz arıza ya
olay 1 : senin internetinden kaynaklı olabilir
olay 2 : dosyalar değiştiginden kaynaklı ms düşüşü olabilir
olay 3 : oyundan olabilir
(yardım edemedim ama kanka youtube de falan indir birdaha dene)

Onaylı Üye
Ödüller
4
5 HİZMET YILI
L# döneminde bende de oluyordu bu problem windows internet ayarları gibi bir şey vardı onu yapınca düzeliyor

Onaylı Üye
Ödüller
2
5 HİZMET YILI
kablosuz bağlanıyorsan olabilir ondan değilse belki yavaşlamıştır hangi interneti kullanıyorsan ara bence

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...