LoL script şampiyon önerisi

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
kitty face
Seçkin Üye
Ödüller
7
5 HİZMET YILI
yasuo expoit ile deli ediyor

Üye
5 HİZMET YILI
asheeeeeeeee
Post automatically merged:

veya kayn al

Seçkin Üye
Ödüller
4
5 HİZMET YILI
irelia irelia diye millet diyordu hep yağ gibi akıyor çar kanka irelia best adclerden vayne ve kog akıyor cait de iyidir başka çok denemedim zaten he bide jhin oynanır gayet iyi u atıyor zaten gir çık yapıyosun bum

Onaylı Üye
Ödüller
7
8 HİZMET YILI
Nasıl atmıyor benım q tutuyor hep w atıyo sonra mesela bc q su atınca bıle dırek e atıyor kendısıne morgana iyi oluyor ve ben ormanda oynuyorum gang falan atıyorum heryere
ben maçta denedim antreman modunda denedim sadece düz vuruyor ne adama vuruyor ne skill atıyor(hile inject oluyor bu arada morgana scsinide görüyor)

Seçkin Üye
Ödüller
11
Sosyal
9 HİZMET YILI
kral bi el samira oyna tadını al bir daha bırakmazsın bak o kadar diyorum. 2 6 geri düştüğüm oyunun sonunda 18 8dim :) yasuo irelia kata gerçekten çok iyi oluyor. zaten her adc efso onları söylemiyorum.

Seçkin Üye
Ödüller
4
5 HİZMET YILI
kral bi el samira oyna tadını al bir daha bırakmazsın bak o kadar diyorum. 2 6 geri düştüğüm oyunun sonunda 18 8dim :) yasuo irelia kata gerçekten çok iyi oluyor. zaten her adc efso onları söylemiyorum.
kanka samira sc si nası oynanır biliyosan söylesene ben biraz denedim beceremedim

Onaylı Üye
Ödüller
4
8 HİZMET YILI
cassi oynarak rahat diaya çıkarsın

Anı yasar nadiren denklansore basar
Onaylı Üye
Ödüller
7
7 HİZMET YILI
ben maçta denedim antreman modunda denedim sadece düz vuruyor ne adama vuruyor ne skill atıyor(hile inject oluyor bu arada morgana scsinide görüyor)
hocam senin ayarlarda kesin bişey var bende hergün morgana oynuyorum q su e si felan mükemmel kullanıyor E yi hiç kaçırmıyor

Onaylı Üye
Ödüller
4
5 HİZMET YILI
Lee sin öneririm T ile insec yapıyor çok sevkli önceden otomatik çarp atardı şimdi kaldırdılar mı acaba onu varsa nerede göremedim

Onaylı Üye
Ödüller
7
8 HİZMET YILI
hocam senin ayarlarda kesin bişey var bende hergün morgana oynuyorum q su e si felan mükemmel kullanıyor E yi hiç kaçırmıyor
Valla ilk günkü gibi bıraktım ayarları hiç oynamadım. Sadece çizgileri kapattım. Şimdi bu cha configi deneyeceğim onla düzelir umarım.

Feel Smoke My Honey
Onaylı Üye
Ödüller
4
8 HİZMET YILI
jinx ve blitzcrank oyna, jinxten aşırı zevk alırsın SC ile oynadığım zamanlar sadece jinx oynardım deli gibi seri rank kasarsın

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...