kitty face
Seçkin Üye
yasuo expoit ile deli ediyor
morgana skill bile atmıyor scdeyken nasıl oynuyorsun?Zed Cassi syndra mid için çok iyi bence orman morgana oynuyorum bir de aşırı zevkli
Nasıl atmıyor benım q tutuyor hep w atıyo sonra mesela bc q su atınca bıle dırek e atıyor kendısıne morgana iyi oluyor ve ben ormanda oynuyorum gang falan atıyorum heryeremorgana skill bile atmıyor scdeyken nasıl oynuyorsun?
ben maçta denedim antreman modunda denedim sadece düz vuruyor ne adama vuruyor ne skill atıyor(hile inject oluyor bu arada morgana scsinide görüyor)Nasıl atmıyor benım q tutuyor hep w atıyo sonra mesela bc q su atınca bıle dırek e atıyor kendısıne morgana iyi oluyor ve ben ormanda oynuyorum gang falan atıyorum heryere
Allah Allah vallaha ben kullanıyorum ya space ile kombo atıyor normal her samp gibiben maçta denedim antreman modunda denedim sadece düz vuruyor ne adama vuruyor ne skill atıyor(hile inject oluyor bu arada morgana scsinide görüyor)
kanka samira sc si nası oynanır biliyosan söylesene ben biraz denedim beceremedimkral bi el samira oyna tadını al bir daha bırakmazsın bak o kadar diyorum. 2 6 geri düştüğüm oyunun sonunda 18 8dimyasuo irelia kata gerçekten çok iyi oluyor. zaten her adc efso onları söylemiyorum.
kral g ye basıp exploit i kapatman lazım yoksa titriyor çarkanka samira sc si nası oynanır biliyosan söylesene ben biraz denedim beceremedim
hocam senin ayarlarda kesin bişey var bende hergün morgana oynuyorum q su e si felan mükemmel kullanıyor E yi hiç kaçırmıyorben maçta denedim antreman modunda denedim sadece düz vuruyor ne adama vuruyor ne skill atıyor(hile inject oluyor bu arada morgana scsinide görüyor)
aynen titriyordu kanka explıit ne işe yafıyor tam olarakkral g ye basıp exploit i kapatman lazım yoksa titriyor çar
Valla ilk günkü gibi bıraktım ayarları hiç oynamadım. Sadece çizgileri kapattım. Şimdi bu cha configi deneyeceğim onla düzelir umarım.hocam senin ayarlarda kesin bişey var bende hergün morgana oynuyorum q su e si felan mükemmel kullanıyor E yi hiç kaçırmıyor
syndra qiyana oriana çarları azcık biliyosan çok iyiVayne deneyeceğim çok tavsiye edilmiş, mid için xerath hariç önerisi olan varmı arkadaşlar