Uzman Üye
Nasıl ayarlayabiliriz bilgisi olan varmı ?
Dostum 5 yıllık profesyonel script kullanıcısıyımKURCALA KRDŞM HALLEDERSN
Dostum combo,Dodge,harras dürtme ve farm alıyor otomatik ama biraz zeka işi düzgün zekice kullanamazsan iş yapmazHocam Script kendi kendine mi oynuyor oyunu
kardeş yeter spam yorum atıp durmayın yadostum w ile otomatik yapıyor ayarlardan biraz kurcala
Kardeş oyunun yüzde kaçını oynuyordur mesela sana ne kalıyor demek istiyorumDostum 5 yıllık profesyonel script kullanıcısıyım
Elobuddy tr Forum moderatörüydüm bana işimi öğretme
Post automatically merged:
Dostum combo,Dodge,harras dürtme ve farm alıyor otomatik ama biraz zeka işi düzgün zekice kullanamazsan iş yapmaz
Dostum script oyunu illa win veya taşımak zorunluğu yok takıma bağlı oyunu %50 oynar ama düşünerek zekice kullanınKardeş oyunun yüzde kaçını oynuyordur mesela sana ne kalıyor demek istiyorum
Kullanma bence yeni başladıysan eğer Script ile oyundan sogursunOyunu oynuyorum mobile legends ten geldim ama çok zor geldi bana alışamadım bu Script ne kadar faydalı olur bana tavsiyen nedir
Meselascript sitelerini dolaş epey güzel şeyler var
Lazy sharp eksik yönü ayrı ayrı database olmaması daha kolay güncel teknoloji kullanmışlar ama iyi değil her hero Script ayrı ayrı olsa kodlaması daha güzel oynar ve daha iyi olurelobuddy gibisi bir daha gelmez dünyaya
scrıpt sana oynu ögretmez aksine yanlış ögretir normal oynamaya kalkınca daha cok zorlanırsın normal oynamalısınOyunu oynuyorum mobile legends ten geldim ama çok zor geldi bana alışamadım bu Script ne kadar faydalı olur bana tavsiyen nedir
kardeşim ben kullanamıyorum da scpriti yardımcı olurmusun acabascript sitelerini dolaş epey güzel şeyler var
w ile skill atıyorsun dostum sen çok yanlış yoldasındostum w ile otomatik yapıyor ayarlardan biraz kurcala
orbwalker da farming delayı var bi düşürüp dene bakalım belki yararı olur.Nasıl ayarlayabiliriz bilgisi olan varmı ?