Çözüldü Lol Script Sorun (resimli)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Onaylı Üye
Ödüller
3
5 HİZMET YILI
Adsız.png

Lazzy Sharpı açınca böyle bi hata almaya başladım normalde böyle bi hata almıyordum yardım edebilicek biri varmı acaba ?

Edit : Birde Her oyundan sonra tekrar açmam gerekiyor oyun sonunda kapanıyor neden ? bununla ilgili bilgide verebilirmisiniz ?

Son düzenleme:
Çözüm
Defendır engelliyor kanka bende aynı sorunu yaşadım sonrasında sorunumu çözdüm windows 10 kullanıyorsan defendır virus olarak algılıyor ve karantinaya alıyor ayarlardan gerı yuklemen gerek ve defendırı kapatman gerek ben bu şekılde çözdum problemımı
Onaylı Üye
Ödüller
1
5 HİZMET YILI
Defendır engelliyor kanka bende aynı sorunu yaşadım sonrasında sorunumu çözdüm windows 10 kullanıyorsan defendır virus olarak algılıyor ve karantinaya alıyor ayarlardan gerı yuklemen gerek ve defendırı kapatman gerek ben bu şekılde çözdum problemımı

Çözüm
Onaylı Üye
Ödüller
3
5 HİZMET YILI
Hem geri yükledim hemde defenderi kapadım yine çözemedim kanka 1 aydır sorunsuz kullanırken yeni başladı böyle birşey

Onaylı Üye
Ödüller
3
5 HİZMET YILI
Onaylı Üye
Ödüller
4
5 HİZMET YILI
Defenderi kapat ama arada o kendi kendine açılıyor izin vermen gerekiyor o program dosyasını bul ve izin ver

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...