Çözüldü Lol script sorun

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Süper Üye
Ödüller
9
Sosyal
9 HİZMET YILI
Adsız.png

bazen böyle kendiliginden isimler yazıo isimler kaybolduktan sonra normale dönüyor bu yazıları nasıl yok edebilirim (sıfırladım ayarları sildim yeniden yükledim scpriti hala aynı) boş yorum atanlar reportlanır.

Moderatörün son düzenlenenleri:
Onaylı Üye
Ödüller
2
5 HİZMET YILI
sanırım cpu kullanımı yüksek olduğundan kaynaklı arka planda çalışan boş uygulamaları kapa

Çözüm
Onaylı Üye
Ödüller
3
5 HİZMET YILI
bilgisayarın eski ise biraz sorun olabilir eğer script ile girerken bi sorun yoksa yetkililere ulaşman lazım eğer script açık olmadan ekran beyaz oluyorsa sistem onarım başlatman gerekir iyi günler <3

Why

Ma name is enough
Süper Üye
Ödüller
10
9 HİZMET YILI
Oyun içerisinde aktivatör ayarları mevcut. Bu ayarlamalar "Çizgiler" olarak geçer. F5 tuşu ile çalışan kombinde yapman gereken oyuna girdiğinde F5 tuşuna basmak, daha sonrasında düzelecektir. İyi forumlar.

Onaylı Üye
5 HİZMET YILI
buyuk ihtimalle clientin bug da kalıyo cık gir yap hemen olmazsa alt enter dene tam ekranda problem vardır

Üye
5 HİZMET YILI
bilgisayarın eski ise biraz sorun olabilir eğer script ile girerken bi sorun yoksa yetkililere ulaşman lazım eğer script açık olmadan ekran beyaz oluyorsa sistem onarım başlatman gerekir iyi günler <3

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...