Onaylı Üye
LoL script source code alıyorum. Satan kişi, bana nasıl offsetleri güncelleyeceğimi öğretmeli. Her türlü fiyat aralığına açığım.
Moderatörün son düzenlenenleri:
bu source sadece brand, mundo, garen, jax ve syndra yı desteklıyor. konuyu açan arkadaşın offsetlerı nasıl güncelleyeceğini sormasından kendi champion scriptini yazamayacağını tahmin ediyorum.Githubda zaten varBağlantıları görmek için lütfen Giriş Yap
Kimse oturupda sifirdan C++,Reverse , offset guncelleme dersi vermez. Bosuna hayaller scam tuzagi tamamen. Oturupda kendin ogrenmen lazim script guncellemeyide plugin yapmayida.bu source sadece brand, mundo, garen, jax ve syndra yı desteklıyor. konuyu açan arkadaşın offsetlerı nasıl güncelleyeceğini sormasından kendi champion scriptini yazamayacağını tahmin ediyorum.
tamamen haklısın. hatta buraya kendimin c++ öğrenirken kullandığım yt kanalının linkini bırakayım (ingilizce video), ardından öğrenmek isteyenler reverse engineering'den anlamaları lazım, ardından internetteki forumlardan hile kaynak kodlarına bakarak mantığını çözebilirler.Kimse oturupda sifirdan C++,Reverse , offset guncelleme dersi vermez. Bosuna hayaller scam tuzagi tamamen. Oturupda kendin ogrenmen lazim script guncellemeyide plugin yapmayida.