league of legendsin anti cheati olmadığı için tamamen karşı rakibin senin hile olduğunu anlamasına bağlı eğer anlamazlarsa ve reportlamazlarsa ban yemezsin ama hileden rapor yersen dosyalarına bakarlar ve hesabın direkt perma ban yer haberin ola
Kanka ben report yemedigin ve bw gelmedigi surece ban yemezsin diye düsünüyorum detect degil bildigim kadariylaLoL de script açmayı düşünüyorum, tahmını kaç maça ban yerim?
ben ana hesabımla 3 aydır oynuyorum ban yemedım henuzLoL de script açmayı düşünüyorum, tahmını kaç maça ban yerim?
Arkadas 10dan fazla oyun atti yemedi henuzLoL de script açmayı düşünüyorum, tahmını kaç maça ban yerim?
ben 2 defa girmiştim hemen banlandı skorlarım öyle ii de değildi alışamamıştım hesap ban yediBana kalirsa banlanmak banlanmamaktan daha zor. Banlanman icin herseyi fulleyip belli edip ustune baya rapor alman gerekiyor. Yazilimsal olarak zaten UNDec.
6 aydir kullaniyorum hala banlanmadim.![]()
Legit oynarsan kolay kolay banlanmazsinLoL de script açmayı düşünüyorum, tahmını kaç maça ban yerim?
bildiğim kadar i ile deli gibi belli etmesen böyle legit oynasan 2 ay filan oynasın gibiLoL de script açmayı düşünüyorum, tahmını kaç maça ban yerim?
senin ne kadar belli etdiğine göre değişir ama 4 oyunda ban yedim belli ederekLoL de script açmayı düşünüyorum, tahmını kaç maça ban yerim?