LoL Script Temiz Kurulum

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Onaylı Üye
Ödüller
2
4 HİZMET YILI
Arkadaşlar script silme kararı aldım ama sildikten sonra ban yememek için neleri silmem gerek ne yapmam gerek bilen varsa yardımcı olabilir mi?

Onaylı Üye
Ödüller
3
4 HİZMET YILI
Kanka bugün katılmışsın muhtemelen yorum kasmak için yorum yapıyorsun da, katılalı 1 saat olmamış forumdakilerin ne dediğini ezberlemişsin, sussy.
girdiğim 2 3 konuda ya appdata temp vs yada format diyorlardı en temizini format olarak düşündüm

Süper Üye
Ödüller
7
6 HİZMET YILI
Dostum sen appdata'daki LPRB dosyasını sil formata gerek yok garanti istiyosan lol sil yükle

Onaylı Üye
Ödüller
2
4 HİZMET YILI
Dostum sen appdata'daki LPRB dosyasını sil formata gerek yok garanti istiyosan lol sil yükle
Hocam bu dediğini yapıp main hesabıma girsem main ban yemez değil mi, mainde hiç hile injectlemedim yan hesap ban yerse bu hesabı etkiler mi?

Onaylı Üye
Ödüller
3
6 HİZMET YILI
komut dosyasının yanında isimle çalışan bir şey olup olmadığını görev yöneticisi ile kontrol edin

Yaralarım vücudumda değil ruhumda
Süper Üye
Ödüller
5
5 HİZMET YILI
Arkadaşlar script silme kararı aldım ama sildikten sonra ban yememek için neleri silmem gerek ne yapmam gerek bilen varsa yardımcı olabilir mi?
%appdata% sc buraya kuruluyor.LPRB klasörün adı.Bu klasörü sil ve %temp% bunu tamamen temizle.CClear la temizlik yap.Format falan saçmalamayın.

Onaylı Üye
Ödüller
2
4 HİZMET YILI
Niye çoğu kişi format demiş tereddütte kaldım

ÖLÜYÜM
Süper Moderator
Ödüller
20
10 HİZMET YILI
format vb atmana gerek yok uı sil temp sil kafi

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...