Onaylı Üye
Arkadaşlar script silme kararı aldım ama sildikten sonra ban yememek için neleri silmem gerek ne yapmam gerek bilen varsa yardımcı olabilir mi?
Kanka bugün katılmışsın muhtemelen yorum kasmak için yorum yapıyorsun da, katılalı 1 saat olmamış forumdakilerin ne dediğini ezberlemişsin, sussy.format en temiz yöntem diyordu forumdakiler
girdiğim 2 3 konuda ya appdata temp vs yada format diyorlardı en temizini format olarak düşündümKanka bugün katılmışsın muhtemelen yorum kasmak için yorum yapıyorsun da, katılalı 1 saat olmamış forumdakilerin ne dediğini ezberlemişsin, sussy.
Hocam bu dediğini yapıp main hesabıma girsem main ban yemez değil mi, mainde hiç hile injectlemedim yan hesap ban yerse bu hesabı etkiler mi?Dostum sen appdata'daki LPRB dosyasını sil formata gerek yok garanti istiyosan lol sil yükle
yemez diye tahmin ediyorum appdatadan lprb dosyasını silmen yeterli olurHocam bu dediğini yapıp main hesabıma girsem main ban yemez değil mi, mainde hiç hile injectlemedim yan hesap ban yerse bu hesabı etkiler mi?
%appdata% sc buraya kuruluyor.LPRB klasörün adı.Bu klasörü sil ve %temp% bunu tamamen temizle.CClear la temizlik yap.Format falan saçmalamayın.Arkadaşlar script silme kararı aldım ama sildikten sonra ban yememek için neleri silmem gerek ne yapmam gerek bilen varsa yardımcı olabilir mi?