Onaylı Üye
lol script yapamadım discord sununuza girip yardım almaya calıstım fakat geri dönüş olmadı yardım edebilcek varmı ya size zahmet
hangi kısımda takılıyorsun kardeşim daha detaylı anlatabilirsen yardımcı olmaya çalışalım.lol script yapamadım discord sununuza girip yardım almaya calıstım fakat geri dönüş olmadı yardım edebilcek varmı ya size zahmet
ya herşey tamam programı acıyorum LazhSharp tanda yükle diyorum fakat sc olmuyorhangi kısımda takılıyorsun kardeşim daha detaylı anlatabilirsen yardımcı olmaya çalışalım.
bogaripper açılıyor mu ikinci bir cmd ekranında oyun bekleniyor yazısını görüyor musun?ya herşey tamam programı acıyorum LazhSharp tanda yükle diyorum fakat sc olmuyor
2. bir cmd alanı acılıyor fakat oda oluyor ama ardında olmuyor dc versem yardımcı olurmusun veya sen versen ben eklesembogaripper açılıyor mu ikinci bir cmd ekranında oyun bekleniyor yazısını görüyor musun?
aldım zatenlol ü yapmak için 50 yorum onayı yapman gerek
dm'den sana yazdım kardeşim bana bi dönüş yap halletmeye çalışalım.oyu
2. bir cmd alanı acılıyor fakat oda oluyor ama ardında olmuyor dc versem yardımcı olurmusun veya sen versen ben eklesem
50 mesaj limitine ulaşıp onaylı üye rütbesine gelmen gerekiyor dostumonaylı değilim bende nası yapacam
2. cmd kapanıyor dimi oyuna girmedenoyu
2. bir cmd alanı acılıyor fakat oda oluyor ama ardında olmuyor dc versem yardımcı olurmusun veya sen versen ben eklesem