lol script

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Onaylı Üye
6 HİZMET YILI
ya bende tam olarak bilmiyorum herlade space a basacaksın

Onaylı Üye
Ödüller
4
6 HİZMET YILI
eğer sc yi belli etmesem bile doge falan kapatsam hiç belli etmicek bir harekette bulunmasam bile ban yeniliyormu
knk illaki oyun anlıyor kullandığım 3. parti uyg dan illaki bi şekilde yakalar eğer onları açmazsan hesabın 1 ayda banlanacaksa 2 ayda banlanır

Uzman Üye
Ödüller
6
8 HİZMET YILI
Ban yersin arkadaşım kara listeye alınıyorsun sonuçta sonraki ban wavesinde de banı yiyosun

QQS

Yaşa pislikler gibi
Seçkin Üye
Ödüller
5
Sosyal
8 HİZMET YILI
Kanka ban yemenin olayı hilenin fixlenmesi ile ilgili yani oyunu inject ediyordun ne olursa olsun ban yersin

Minas Tirith
Onaylı Üye
Ödüller
5
6 HİZMET YILI
Sana bağlı ve sürekli olarak hextech onarım aracı kullan reportlanmadığın sürece güvendesin

Süper Üye
Ödüller
7
7 HİZMET YILI
Bunda değil ama başka bi sc platformunda 1 sene önce ana hesabımda bi kac maç kullanmıştım. Kesin ban yersin vs. deniliyordu ama hâlâ o hesapta ban yemedim. Anlayacağın seyrek kullanırsan ve belli etmezsen ban yemiyosun. Çok sık kullanirsan tabi yersin

⭐Can Bovver⭐
Ultra Üye
Ödüller
7
7 HİZMET YILI
benım tavsıem adc oynama ıstersen cunku cok fazla uzak menzıllı hero var ve ıster ıstermez hepsı bır skıl attıgı zaman dodgeledın zaman cok bellı oluyor orman top lane tavsıyemdır mıd'de olabilir

PRIME PRIME PRIME
Seçkin Üye
6 HİZMET YILI
Lol script is so risky, better be careful

uiy corona
Uzman Üye
7 HİZMET YILI
Evadeyi kapalı tutarsanız bir nebze de olsa ban yeme riskiniz azabilir. Uzak menzil şampiyonlar için bot da oynuyorsanız özellikle arada k tuşundan kapa aç yapabilirsiniz bu kadar söyleyebilirim daha fazlasını bilmiyorum.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...