O zaman sorununuzu açık şekilde belirtin. C diskindeki Bogaripper klasörünü silin . Sonrasında hileyi baştan yükleyin default ayarlar gelmiş olacaktır. Bilmediğiniz ayarlarla oynamayın ki yeniden bu şekilde insanlara default ayarların ne olduğunu sormak zorunda kalmayın. İyi forumlardalgalı mı geçiyorsun yada yanlış anladın heralde default ayarlar ne işte oynadım biraz açınca default ayarlar gelmiyor
xerathscript in en güzel çalığtığı çar ezreal mıdır earzath mı![]()
hayır kanka shift basınca menü kapanım acılırbu hileyi oyunu kapatmadan her maça girdigimizde siteden tekrar indirrcez mi hep böyle
yok aga onu biliyorum şimdi oyunu oynadık maç bitti yeni maça giriyoruz hileyi yeniden açıyoruz siteden dogru mu biliyorumhayır kanka shift basınca menü kapanım acılıryada shift insert
hayır kanka hile tekrar acmana gerek yokyok aga onu biliyorum şimdi oyunu oynadık maç bitti yeni maça giriyoruz hileyi yeniden açıyoruz siteden dogru mu biliyorum
nasıl olucak o iş aga ben hep açıyorum her maçtahayır kanka hile tekrar acmana gerek yok
kanka zaten hile arkada aktif oluyornasıl olucak o iş aga ben hep açıyorum her maçta
but process is not go ahedkanka zaten hile arkada aktif oluyor![]()