fena sovuyorlar hic acmabi 10 dk sonra akıyorum yayına arkadaşlar gelmek isteyen buyursunlar
girdin mi yayinina kac kisi izleyip sovuyorfena sovuyorlar hic acma![]()
Ban yersin otomatik olarak hileden dolayı taviz yok.bi 10 dk sonra akıyorum yayına arkadaşlar gelmek isteyen buyursunlar
yok yememis dun ki yayin kesdine baktim taviz var mis demekki yada cok izlenmedigi icin de olabilir beklemedeyim merak ediyom izlicemBan yersin otomatik olarak hileden dolayı taviz yok.
İşlemeye alınmıştır, 48-72 saat içerisinde banlanır. Taviz yok bu tarz durumlara.yok yememis dun ki yayin kesdine baktim taviz var mis demekki yada cok izlenmedigi icin de olabilir beklemedeyim merak ediyom izlicem
knk ben tahmin edebiliyorumda boyle bedava reklam yapmis olur twich sayesinde yine iyi banlanmamasiİşlemeye alınmıştır, 48-72 saat içerisinde banlanır. Taviz yok bu tarz durumlara.
Reklama ihtiyaç yok ki, ayrıca ne kadar fazla sc kullanıcı o kadar fazla kısa sürede hilenin detected olması demek.knk ben tahmin edebiliyorumda boyle bedava reklam yapmis olur twich sayesinde yine iyi banlanmamasi
oyle knk da bunun onune gecilcek bir sey yokReklama ihtiyaç yok ki, ayrıca ne kadar fazla sc kullanıcı o kadar fazla kısa sürede hilenin detected olması demek.
umarım keyif alırsınBir 10 dakika sonra akıyorum yayına. Arkadaşlar, gelmek isteyenler buyursunlar.
knk adam bide kamerali aciyo ban yemek umranda degildir benceDurduk yere Twitchden ban yeme reis şimdi![]()
Ramiz karaeski vs Kenan gibi, reis twitch'e kafa tutuyorknk adam bide kamerali aciyo ban yemek umranda degildir bence