Onaylı Üye
Bgx 6-7 ayda bir dt olup sonra ud olur güncellemeyle kaliteli script evet forumdakine göre ama şunu unutma burada ki bedava ve özelliklerine göre gayet sağlam script gerek yok bgx almana tavsiye etmiyorum boşuna 30$ verme her ay yeni zamla birlikte 30$ oldu başka merak ettiğin varsa sorabilirsinMerhaba, BGX LoL script tecrübesi olanlar bilgi verebilir mi, ban riski nedir ? Ne kadar sürede ban yedirtir hesaba ? Bir de bu sitedeki sc ile karşılaştırırsak hangisinin nasıl bir avantajı/ dezavantajı var? BGX ve toir script arasında kaldım yorumlarınızı bekliyorum.
buradaki script ile çok abartmazsak ban riskimiz nedir hocamBgx 6-7 ayda bir dt olup sonra ud olur güncellemeyle kaliteli script evet forumdakine göre ama şunu unutma burada ki bedava ve özelliklerine göre gayet sağlam script gerek yok bgx almana tavsiye etmiyorum boşuna 30$ verme her ay yeni zamla birlikte 30$ oldu başka merak ettiğin varsa sorabilirsin
İstediğin kadar abart script ud olduğu sürece ban yemezsin o yüzden şu anlık burada da ban yokburadaki script ile çok abartmazsak ban riskimiz nedir hocam
jungle tracker, enemy spells (Q,W,,E,R) tracker vs. bu tarz özellikler banlanma olasılığını arttırır mı?Bgx 6-7 ayda bir dt olup sonra ud olur güncellemeyle kaliteli script evet forumdakine göre ama şunu unutma burada ki bedava ve özelliklerine göre gayet sağlam script gerek yok bgx almana tavsiye etmiyorum boşuna 30$ verme her ay yeni zamla birlikte 30$ oldu başka merak ettiğin varsa sorabilirsin
Hayırjungle tracker, enemy spells (Q,W,,E,R) tracker vs. bu tarz özellikler banlanma olasılığını arttırır mı?
Ne 6-7 ayı. 6-7 ay olsa yine iyi. En son 2 günde ban atıyordu hesaba.Bgx 6-7 ayda bir dt olup sonra ud olur güncellemeyle kaliteli script evet forumdakine göre ama şunu unutma burada ki bedava ve özelliklerine göre gayet sağlam script gerek yok bgx almana tavsiye etmiyorum boşuna 30$ verme her ay yeni zamla birlikte 30$ oldu başka merak ettiğin varsa sorabilirsin
Genel de ban da attığı durumlar da oluyor ud olduğu zamanlar da oluyor benim zamanımda 6-7 ayda oluyordu abi tutturamıyor o zaman dikişi şimdiNe 6-7 ayı. 6-7 ay olsa yine iyi. En son 2 günde ban atıyordu hesaba.
Bence BGX de güzel hile fakat 30$ çok para yani bizim için.Bu yüzden buradaki hile daha iyi.Merhaba, BGX LoL script tecrübesi olanlar bilgi verebilir mi, ban riski nedir ? Ne kadar sürede ban yedirtir hesaba ? Bir de bu sitedeki sc ile karşılaştırırsak hangisinin nasıl bir avantajı/ dezavantajı var? BGX ve toir script arasında kaldım yorumlarınızı bekliyorum.
zoom manager ve skinchanger flagliyor sadece.jungle tracker, enemy spells (Q,W,,E,R) tracker vs. bu tarz özellikler banlanma olasılığını arttırır mı?
BGX sağlam script bizzat denemiştim de şahsen exploitleri comboları vs. kaliteliydi öyle 2 güne ban falan da almıyordu. Özellikle yasuosu şaheserNe 6-7 ayı. 6-7 ay olsa yine iyi. En son 2 günde ban atıyordu hesaba.
Bu tabloyu yapan şahıs(Coach broeki) para ve rüşvet karşılığı yapıyor.Bu tabloyu baz almanızı önermem.Benim kendi script platformumdan bizzat gelip % olarak para isteyen şahıstır bu şahıs.Para koparamadığı platformları kötülüyor.Yıllardır UD olan holynessi bile kötülemiş gördüğünüz gibi ve Detect olarak yazmış oraya.
buradan hangisi sağlam hangisinin ban oranı daha düşük bakabilip karar verebilirsin
hangisi kanka oBu tabloyu yapan şahıs(Coach broeki) para ve rüşvet karşılığı yapıyor.Bu tabloyu baz almanızı önermem.Benim kendi script platformumdan bizzat gelip % olarak para isteyen şahıstır bu şahıs.Para koparamadığı platformları kötülüyor.Yıllardır UD olan hollynessi bile kötülemiş gördüğünüz gibi ve Detect olarak yazmış oraya.
Ney hangisi anlamadım ?hangisi kanka o
kendi sc platformu hangisi onu soruyorumNey hangisi anlamadım ?
CTRL-Shift private bir platform. Avrupada fazla bilinmez kore serverine satıyoruz genellikle.kendi sc platformu hangisi onu soruyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?