LoL Scriptler hakkında

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Onaylı Üye
Ödüller
1
3 HİZMET YILI
Merhaba, BGX LoL script tecrübesi olanlar bilgi verebilir mi, ban riski nedir ? Ne kadar sürede ban yedirtir hesaba ? Bir de bu sitedeki sc ile karşılaştırırsak hangisinin nasıl bir avantajı/ dezavantajı var? BGX ve toir script arasında kaldım yorumlarınızı bekliyorum.

Admin
Ödüller
22
8 HİZMET YILI
Merhaba, BGX LoL script tecrübesi olanlar bilgi verebilir mi, ban riski nedir ? Ne kadar sürede ban yedirtir hesaba ? Bir de bu sitedeki sc ile karşılaştırırsak hangisinin nasıl bir avantajı/ dezavantajı var? BGX ve toir script arasında kaldım yorumlarınızı bekliyorum.
Bgx 6-7 ayda bir dt olup sonra ud olur güncellemeyle kaliteli script evet forumdakine göre ama şunu unutma burada ki bedava ve özelliklerine göre gayet sağlam script gerek yok bgx almana tavsiye etmiyorum boşuna 30$ verme her ay yeni zamla birlikte 30$ oldu başka merak ettiğin varsa sorabilirsin

Onaylı Üye
3 HİZMET YILI
Bgx 6-7 ayda bir dt olup sonra ud olur güncellemeyle kaliteli script evet forumdakine göre ama şunu unutma burada ki bedava ve özelliklerine göre gayet sağlam script gerek yok bgx almana tavsiye etmiyorum boşuna 30$ verme her ay yeni zamla birlikte 30$ oldu başka merak ettiğin varsa sorabilirsin
buradaki script ile çok abartmazsak ban riskimiz nedir hocam

Onaylı Üye
Ödüller
1
3 HİZMET YILI
jungle tracker, enemy spells (Q,W,,E,R) tracker vs. bu tarz özellikler banlanma olasılığını arttırır mı?

aka hernos
Süper Üye
Ödüller
4
Sosyal
6 HİZMET YILI
Ne 6-7 ayı. 6-7 ay olsa yine iyi. En son 2 günde ban atıyordu hesaba.

Süper Üye
Ödüller
6
6 HİZMET YILI
30$ degmez formdakini kullanman daha iyi evadeyi kapatip oyna bir soeun olmaz guncelleme geldigi zaman 3-4 gun oynama ondan sonra oynaman daha saglikli

Onaylı Üye
Sosyal
3 HİZMET YILI
Bence BGX de güzel hile fakat 30$ çok para yani bizim için.Bu yüzden buradaki hile daha iyi.

Uzman Üye
Ödüller
2
3 HİZMET YILI
buradaki scriptte ban waveye denk gelmezsen hiç bir şey olmuyor ne kadar rage oynarsan oyna boşa 30 dolar vermeye hiç gerek yok parana yazık

Onaylı Üye
Ödüller
6
6 HİZMET YILI
JrHkaab.png

buradan hangisi sağlam hangisinin ban oranı daha düşük bakabilip karar verebilirsin

aka hernos
Süper Üye
Ödüller
4
Sosyal
6 HİZMET YILI
JrHkaab.png

buradan hangisi sağlam hangisinin ban oranı daha düşük bakabilip karar verebilirsin
Bu tabloyu yapan şahıs(Coach broeki) para ve rüşvet karşılığı yapıyor.Bu tabloyu baz almanızı önermem.Benim kendi script platformumdan bizzat gelip % olarak para isteyen şahıstır bu şahıs.Para koparamadığı platformları kötülüyor.Yıllardır UD olan holynessi bile kötülemiş gördüğünüz gibi ve Detect olarak yazmış oraya.

Onaylı Üye
Ödüller
6
6 HİZMET YILI
Bu tabloyu yapan şahıs(Coach broeki) para ve rüşvet karşılığı yapıyor.Bu tabloyu baz almanızı önermem.Benim kendi script platformumdan bizzat gelip % olarak para isteyen şahıstır bu şahıs.Para koparamadığı platformları kötülüyor.Yıllardır UD olan hollynessi bile kötülemiş gördüğünüz gibi ve Detect olarak yazmış oraya.
hangisi kanka o

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...