LoL Scriptler hakkında

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Onaylı Üye
Ödüller
6
7 HİZMET YILI
Bizim ülke şartlarına göre baya pahalı ama parayı basıp hesap satış işine girebilirsin bence

Onaylı Üye
Ödüller
7
7 HİZMET YILI
enel de ban da attığı durumlar da oluyor

Onaylı Üye
3 HİZMET YILI
Forumdaki sc ban süresi ne kadar şu anda hocam bilginiz var mı

Onaylı Üye
Ödüller
2
3 HİZMET YILI
Ban wave dışında buradakini kullanmanı tavsiye ederim diğerlerine para vermeye değmez.

Uzman Üye
Ödüller
3
3 HİZMET YILI
lan ayda 30 dolar ne bide ban yeme ihtimali var. oparaya en kral oyunları alır oynarsın

Onaylı Üye
Ödüller
4
5 HİZMET YILI
Merhaba, BGX LoL script tecrübesi olanlar bilgi verebilir mi, ban riski nedir ? Ne kadar sürede ban yedirtir hesaba ? Bir de bu sitedeki sc ile karşılaştırırsak hangisinin nasıl bir avantajı/ dezavantajı var? BGX ve toir script arasında kaldım yorumlarınızı bekliyorum.
bence bedava olmasına göre çok çok güzel iş görüyor bu sitedeki sc

Onaylı Üye
Ödüller
4
5 HİZMET YILI
Merhaba, BGX LoL script tecrübesi olanlar bilgi verebilir mi, ban riski nedir ? Ne kadar sürede ban yedirtir hesaba ? Bir de bu sitedeki sc ile karşılaştırırsak hangisinin nasıl bir avantajı/ dezavantajı var? BGX ve toir script arasında kaldım yorumlarınızı bekliyorum.
ya mesela benim şu ana kadar attığım yorum sayısı nerde gözüküyor veya attığım her yorum kabul oluyor mu bunu nasıl öğrenebilirim bunun için bir panel yapmamışlar mı
Post automatically merged:

jungle tracker, enemy spells (Q,W,,E,R) tracker vs. bu tarz özellikler banlanma olasılığını arttırır mı?
ya mesela benim şu ana kadar attığım yorum sayısı nerde gözüküyor veya attığım her yorum kabul oluyor mu bunu nasıl öğrenebilirim bunun için bir panel yapmamışlar mı

Onaylı Üye
Ödüller
1
3 HİZMET YILI
Zaten piyasadaki hemen hemen bütün scriptleri kullandım, bgx hesaplama vs konusunda çok iyi ama banlanmada iyi bir risk var. Bu nedenle ls kullanmayı tercih ediyorum, yapılandırmada bgx'ten pek bir farkı olmasa da (kaçınmak mükemmel, insan gibi görünüyor) ama yasaklama açısından, bgx için ls başka bir hikaye, ls riski neredeyse 0, bgx Halihazırda yaklaşık 10 hesabım yasaklandı (3'ü meşrulaştırıyor gerisini şaka yapıyorum)

[̲̅H̲̅][̲̅I̲̅]̇[̲̅L̲̅][̲̅E̲̅]
Seçkin Üye
Ödüller
6
Sosyal
6 HİZMET YILI
Knk şimdi bgx hemen yedirtmez sonuçta yüksek miktarda para veriyorsun. Ama detected olduğunda kaçış yok

Ultra Üye
Ödüller
4
3 HİZMET YILI
bgx almanı önermem onun yerine wsreborn u kullan wsreborn bgx den daha iyi eğer script alacağım diyorsan toir script almanı tavsiye ederim

Onaylı Üye
Ödüller
3
5 HİZMET YILI
ban atmıyor sistem görürse ban atıyor ki sistem görmüyor zaten

Onaylı Üye
Ödüller
4
7 HİZMET YILI
ayarların olduğu bi video falan varmı paylaşabilir misiniz

Onaylı Üye
3 HİZMET YILI
Kanka sakın BGX alma bak ben BGX'den geçiyorum WS ye sürekli ban attırıyor BGX

Onaylı Üye
2 HİZMET YILI
kanka toir kullanıyoruım ama kesinlikle bgx al

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...