kullanmak nasip olursa bende deneyeceğimForumdaki daha iyi
dostum sitedeki sc gayet kaliteli ve güvenilir tavsiye ederimCTRL-Shift private bir platform. Avrupada fazla bilinmez kore serverine satıyoruz genellikle.
forumdaki sc ile ilgili nasıl destek alabilirim bir şampiyonda sıkıntı var onu bildirmem gerekForumdaki daha iyi
bence bedava olmasına göre çok çok güzel iş görüyor bu sitedeki scMerhaba, BGX LoL script tecrübesi olanlar bilgi verebilir mi, ban riski nedir ? Ne kadar sürede ban yedirtir hesaba ? Bir de bu sitedeki sc ile karşılaştırırsak hangisinin nasıl bir avantajı/ dezavantajı var? BGX ve toir script arasında kaldım yorumlarınızı bekliyorum.
ya mesela benim şu ana kadar attığım yorum sayısı nerde gözüküyor veya attığım her yorum kabul oluyor mu bunu nasıl öğrenebilirim bunun için bir panel yapmamışlar mıMerhaba, BGX LoL script tecrübesi olanlar bilgi verebilir mi, ban riski nedir ? Ne kadar sürede ban yedirtir hesaba ? Bir de bu sitedeki sc ile karşılaştırırsak hangisinin nasıl bir avantajı/ dezavantajı var? BGX ve toir script arasında kaldım yorumlarınızı bekliyorum.
ya mesela benim şu ana kadar attığım yorum sayısı nerde gözüküyor veya attığım her yorum kabul oluyor mu bunu nasıl öğrenebilirim bunun için bir panel yapmamışlar mıjungle tracker, enemy spells (Q,W,,E,R) tracker vs. bu tarz özellikler banlanma olasılığını arttırır mı?
Zaten piyasadaki hemen hemen bütün scriptleri kullandım, bgx hesaplama vs konusunda çok iyi ama banlanmada iyi bir risk var. Bu nedenle ls kullanmayı tercih ediyorum, yapılandırmada bgx'ten pek bir farkı olmasa da (kaçınmak mükemmel, insan gibi görünüyor) ama yasaklama açısından, bgx için ls başka bir hikaye, ls riski neredeyse 0, bgx Halihazırda yaklaşık 10 hesabım yasaklandı (3'ü meşrulaştırıyor gerisini şaka yapıyorum)Merhaba, BGX LoL script tecrübesi olanlar bilgi verebilir mi, ban riski nedir ? Ne kadar sürede ban yedirtir hesaba ? Bir de bu sitedeki sc ile karşılaştırırsak hangisinin nasıl bir avantajı/ dezavantajı var? BGX ve toir script arasında kaldım yorumlarınızı bekliyorum.