Onaylı Üye
lol scriplerinin çoğu açık olarak indilriip key ile aktif ediliği için (ücretli olanlar) indirim bi tarama yapayım dedim hepsinde virüs buluyor neden böyle virüssüz olan bir hile yok mu
örnek verirmisiniz mesela hangisi , hile vürüs tabikikide algılayacak kaynak kodlarından yola çıkarak oyun acıgını kullanarak hile yapılıyor trjon whack onlar sadece basit bir uyarı pc nize verecek herhangi bir zararı yoktur öylede hile bulmanız imkansız ya hiç kullanmayacaksınız yada kabul edeceksiniz mecburenyinede virüssüz olanı yokmu hiç acaba hepsi aynı
Trojana dikkat et o riskli bir virüs bilgisayarını yerle yeksan edebilirtrojan çıkıyo kullananlarda bi sorun oluyomu acaba
evet tehlikeli oldugnu biliyorum diyelimki trojan virüsünden bilgisayar etkilendi nasıl direk anlayıp tamamiyle silerimTrojana dikkat et o riskli bir virüs bilgisayarını yerle yeksan edebilir
çoğu hilede varlol scriplerinin çoğu açık olarak indilriip key ile aktif ediliği için (ücretli olanlar) indirim bi tarama yapayım dedim hepsinde virüs buluyor neden böyle virüssüz olan bir hile yok mu
lol scriplerinin çoğu açık olarak indilriip key ile aktif ediliği için (ücretli olanlar) indirim bi tarama yapayım dedim hepsinde virüs buluyor neden böyle virüssüz olan bir hile yok mu