ya kanka açıkçası virüs falan benim çok umrumda olmuyor scriptle oynamanın hazzı başka insanları kudurtmak bir başka ya ve şunu da söyliyim kullanıyom bayadır bi vürüs belirtisi vs yok yani varsa bile çok zararsız şeyler demekki pc hala aynı pclol scriplerinin çoğu açık olarak indilriip key ile aktif ediliği için (ücretli olanlar) indirim bi tarama yapayım dedim hepsinde virüs buluyor neden böyle virüssüz olan bir hile yok mu
kullanıyorum bende sıkıntı yoklol scriplerinin çoğu açık olarak indilriip key ile aktif ediliği için (ücretli olanlar) indirim bi tarama yapayım dedim hepsinde virüs buluyor neden böyle virüssüz olan bir hile yok mu
sen burdan kullan nerdeyse aynı hile farkı yok bayada kaliteli çalışıyor az önce xerathla oynadım baya taşıdım maçı jungle oynuyotrum oto açrp var kimse çalamıyo ejder yada ejder baron rahatça çalıyorumlol scriplerinin çoğu açık olarak indilriip key ile aktif ediliği için (ücretli olanlar) indirim bi tarama yapayım dedim hepsinde virüs buluyor neden böyle virüssüz olan bir hile yok mu
virüs değil onlar sadece virüsün tanımına benzediği için öyle virüsler virüsü enjekte ediyor hilelerde hileyi enjekte ediyor virüs olarak algılaması çok normallol scriplerinin çoğu açık olarak indilriip key ile aktif ediliği için (ücretli olanlar) indirim bi tarama yapayım dedim hepsinde virüs buluyor neden böyle virüssüz olan bir hile yok mu
Her sc de virüs olur ama önemli olan kötü yazılımlı bir kaynak olması formdakiler iyi huylu
var tabi olmaz olur mulol scriplerinin çoğu açık olarak indilriip key ile aktif ediliği için (ücretli olanlar) indirim bi tarama yapayım dedim hepsinde virüs buluyor neden böyle virüssüz olan bir hile yok mu
virüs olarak algılıyor fakat virüs değil windows tarayıcıyı kapatıp indirin sc yivirüs değil onlar sadece virüsün tanımına benzediği için öyle virüsler virüsü enjekte ediyor hilelerde hileyi enjekte ediyor virüs olarak algılaması çok normal
virüs olarak algılıyor fakat virüs değil windows tarayıcıyı kapatıp indirin sc yivirüs değil onlar sadece virüsün tanımına benzediği için öyle virüsler virüsü enjekte ediyor hilelerde hileyi enjekte ediyor virüs olarak algılaması çok normal
aga beeeeee? konuyla alakalı gram fikrinin olmadığına eminim ama neyse.
hayır değil virüssüz sc yazılımları da var araştırmanı öneririmdostum hile kullanıyorsun 3. parti yazılım normal değil mi sence de virüs çıkması oyunun dosyalarına müdahale eden onaylanmayan bir program ve 3. parti yazılım haliyle virüs olması çoook normal
ya yok virüs falan nerden uyduruyonuz böyle şeyleriNeredeyse tamamı packlanmış olduğu için virüs algılıyor.
Ama paralı hilelerin bile çoğu bilgisayarınızı ya zombi pc yapıyor yada botlar için kullanıyor.
MH'de lazysharp, windsharp, lsreborn, lpreborn, wsreborn hilelerinin tamamını kullandım bir sorun göremedim şimdiye kadar. Ne network kullanımımda ne de performans konusunda hiç bir fark yaratmadı.
o ne ?Wsreborn kullanirsan kafan rahat olsun dostm
hesap ban riski oranı kaç?sen burdan kullan nerdeyse aynı hile farkı yok bayada kaliteli çalışıyor az önce xerathla oynadım baya taşıdım maçı jungle oynuyotrum oto açrp var kimse çalamıyo ejder yada ejder baron rahatça çalıyorum
bende kullanmak istiyorum ya ama korkuyorum ban yerim diyekullanıyorum bende sıkıntı yok
alıcan ezrealı açıcan sc yi kazanıcan her oyunuya kanka açıkçası virüs falan benim çok umrumda olmuyor scriptle oynamanın hazzı başka insanları kudurtmak bir başka ya ve şunu da söyliyim kullanıyom bayadır bi vürüs belirtisi vs yok yani varsa bile çok zararsız şeyler demekki pc hala aynı pc
çoğunda değil bazılarında olur kaliteli hilelerde virüs falan olmaz rahat olhilelerin çoğunda virüs trojan olur.
aynen katılıyorum sanaÖnüme gelen her oyunda her hileyi alıyorum veya bulup kullanıyorum . online alış veriş de yapıyorum aynı bilgisayarda . bu zamana kadar cihazda hiç donanımsal sorun yaşamadım kasma-açılmama-mavi ekran vs . bilmiyorum belki şansıma ama 5-6 yıldır böyle . banka hesaplarımda da bi sorun yok
o ne acaba açıklar mısın?Pentasharp kullanabilirsin
aynen herkes virüs falan bulaşır diyor korkuttular beni açıkçası ama sana katılıyorum virüs falan yokKnk mh için söylüyorsan virüs derdi yok rahatlıkla kullanabilirsin.
o ne aga?skinsiz immo 2 hesab var olurmu?
hayır abicim hayır olmaz kim dedi size bunları anlamadım arkadaş ben ya3. parti yazılım hepsinde olur
Sana demedim kanka onu, iyi huylu kötü huylu falan diye saçmalayan biri vardı ona dedim. Tümör mü bu? Virüsse virüstür, değilse değildir. post kasmak için saçma sapan yorumlar yapanlara çok tilt oluyom.var tabi olmaz olur mu
Post automatically merged:
virüs olarak algılıyor fakat virüs değil windows tarayıcıyı kapatıp indirin sc yi
virüs olarak algılıyor fakat virüs değil windows tarayıcıyı kapatıp indirin sc yi
aga beeeeee
hayır değil virüssüz sc yazılımları da var araştırmanı öneririm
ya yok virüs falan nerden uyduruyonuz böyle şeyleri
o ne ?
hesap ban riski oranı kaç?
bende kullanmak istiyorum ya ama korkuyorum ban yerim diye
alıcan ezrealı açıcan sc yi kazanıcan her oyunu
çoğunda değil bazılarında olur kaliteli hilelerde virüs falan olmaz rahat ol
aynen katılıyorum sana
o ne acaba açıklar mısın?
aynen herkes virüs falan bulaşır diyor korkuttular beni açıkçası ama sana katılıyorum virüs falan yok
o ne aga?
hayır abicim hayır olmaz kim dedi size bunları anlamadım arkadaş ben ya
yani knk sen hangi hileyi indirirsen indir virüslü çıkar o yüzden yinede güvenli yerlerden indirmen iyi olurlol scriplerinin çoğu açık olarak indilriip key ile aktif ediliği için (ücretli olanlar) indirim bi tarama yapayım dedim hepsinde virüs buluyor neden böyle virüssüz olan bir hile yok mu