LoL scriptli scriptsiz ?

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Ultra Üye
Ödüller
9
8 HİZMET YILI
Bence psikolojik olarak öyle düşünüyorsun. Çünkü bu mümkün değil. Ben %90 script ile oynuyorum karşıma bir kaç kez kesin script olduğuna emin olduğum rakip geldi o kadar

Ultra Üye
Ödüller
10
8 HİZMET YILI
tesadüf dostum öyle bir şeyin olması mümkün değil

Onaylı Üye
Ödüller
4
6 HİZMET YILI
Reis gelişmek istiyorsan sc açma boşuna dersen ki milleti tilt edip eğlenicem o zaman sc li oynayabilirsin

d3 Σ x2
Süper Üye
Ödüller
10
9 HİZMET YILI
öyle bir sistem yok script dediğin senin yerine bilgisayarın yaptığı bir şey karşına gelmesi tamamen tesadüf zaten script kullanan oyuncu sayısı arttı baya

Onaylı Üye
Ödüller
1
3 HİZMET YILI
arkadaşlar lolde scriptle girince karşıma da yüzde seksen script geliyor ama script açmayınca da yüzde seksen gelmiyor sizce de öyle mi yoksa bana mı öyle geliyor? karşıma script gelmesinin önemi yok sormak istediğim sistem bunu 3.parti yazılım olarak görüyor ve ona göre mi eşleştirme yapıyor oyuncu azaldığı için ban atmaları da zor oluyor.
o senin şansınadır bro biraz analiz yap anlarsın

Onaylı Üye
Ödüller
1
3 HİZMET YILI
trdekilerin çoğu sc olduğu için şansına denk geliyo bence

Uzman Üye
Ödüller
6
5 HİZMET YILI
bana hiç denk gelmiyor script sebebi hesabımın eski olması olabilir yeni hesabla girdim zaman herkes script

Onaylı Üye
Ödüller
4
5 HİZMET YILI
Öyle bir şey olduğunu sanmıyorum. Bence sen öyle hissediyorsun. Zaten sc olduğunu bilse riot banlar çoktan

Onaylı Üye
Ödüller
2
5 HİZMET YILI
Valla bence scriptli hocam hazır mmr sistemi de değişmiş fazla lp geliyor kolay kolay kasılabilirsiniz asdksla

Onaylı Üye
Ödüller
2
4 HİZMET YILI
arkadaşlar lolde scriptle girince karşıma da yüzde seksen script geliyor ama script açmayınca da yüzde seksen gelmiyor sizce de öyle mi yoksa bana mı öyle geliyor? karşıma script gelmesinin önemi yok sormak istediğim sistem bunu 3.parti yazılım olarak görüyor ve ona göre mi eşleştirme yapıyor oyuncu azaldığı için ban atmaları da zor oluyor.
lol scriptli oynanmaya başladı artık script olmadan önce de %70 ihtimalle script geliyodu ve anlaşılıyordu bu yüzden scriptli oynamaya karar verdim

Onaylı Üye
Ödüller
1
3 HİZMET YILI
Bu tamamen tesadüf ya ya. İlginç olmuş ama evet tesadüf. Eğer algılıyorlarsa, bi havuza sokmak yerine banlarlar heralde ya

Uzman Üye
Ödüller
2
4 HİZMET YILI
bu zamana kadar hep sc siz oynardım ama artık karşıya çok geliyo ve artık oyunu oynayamamaya başlamıştım zevk almıyodum takım çok kalbimi kırıyodu kötü oynuyorum diye oyunu bıraktım bi süre ardan baya uzun süre geçti tekrar başladım urf filanda vardı zevk alıyodum sonra karşıma sürekli sc çıkmaya başladı ve bende açmaya başladım ama hep açmıyorum gereksi sürekli açmanın anlamı yok zevk alamazsın

Arkanda
Ultra Üye
Ödüller
7
4 HİZMET YILI
hayır böyle birşeyin olmadığını düşünüyorum sana öyle denk gelmiş olabilir

Onaylı Üye
Ödüller
2
4 HİZMET YILI
maalesef herkes sc olduğu için yeteneğinle ib yere kadar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...