Onaylı Üye
scpritli daha eğlencelı oluyor bu arada
o senin şansınadır bro biraz analiz yap anlarsınarkadaşlar lolde scriptle girince karşıma da yüzde seksen script geliyor ama script açmayınca da yüzde seksen gelmiyor sizce de öyle mi yoksa bana mı öyle geliyor? karşıma script gelmesinin önemi yok sormak istediğim sistem bunu 3.parti yazılım olarak görüyor ve ona göre mi eşleştirme yapıyor oyuncu azaldığı için ban atmaları da zor oluyor.
ya ban yerse ne olucak o kadar emeği boşa gidicekValla bence scriptli hocam hazır mmr sistemi de değişmiş fazla lp geliyor kolay kolay kasılabilirsiniz asdksla
lol scriptli oynanmaya başladı artık script olmadan önce de %70 ihtimalle script geliyodu ve anlaşılıyordu bu yüzden scriptli oynamaya karar verdimarkadaşlar lolde scriptle girince karşıma da yüzde seksen script geliyor ama script açmayınca da yüzde seksen gelmiyor sizce de öyle mi yoksa bana mı öyle geliyor? karşıma script gelmesinin önemi yok sormak istediğim sistem bunu 3.parti yazılım olarak görüyor ve ona göre mi eşleştirme yapıyor oyuncu azaldığı için ban atmaları da zor oluyor.
Bu tamamen tesadüf ya ya. İlginç olmuş ama evet tesadüf. Eğer algılıyorlarsa, bi havuza sokmak yerine banlarlar heralde yaarkadaşlar lolde scriptle girince karşıma da yüzde seksen script geliyor ama script açmayınca da yüzde seksen gelmiyor sizce de öyle mi yoksa bana mı öyle geliyor? karşıma script gelmesinin önemi yok sormak istediğim sistem bunu 3.parti yazılım olarak görüyor ve ona göre mi eşleştirme yapıyor oyuncu azaldığı için ban atmaları da zor oluyor.
hayır böyle birşeyin olmadığını düşünüyorum sana öyle denk gelmiş olabilirarkadaşlar lolde scriptle girince karşıma da yüzde seksen script geliyor ama script açmayınca da yüzde seksen gelmiyor sizce de öyle mi yoksa bana mı öyle geliyor? karşıma script gelmesinin önemi yok sormak istediğim sistem bunu 3.parti yazılım olarak görüyor ve ona göre mi eşleştirme yapıyor oyuncu azaldığı için ban atmaları da zor oluyor.