Yok be kral. Ben scriptsiz oynuyordum artık canıma tak etti. Çoğu kişi scriptli zaten bildiğin CS:GO gibi oldu herkes scriptli neredeysescriptsiz daha iyi bence
Yok be kral. Ben scriptsiz oynuyordum artık canıma tak etti. Çoğu kişi scriptli zaten bildiğin CS:GO gibi oldu herkes scriptli neredeysescriptsiz daha iyi bence
yok knk aslında onlar eski oyuncu ondanYok be kral. Ben scriptsiz oynuyordum artık canıma tak etti. Çoğu kişi scriptli zaten bildiğin CS:GO gibi oldu herkes scriptli neredeyse
Kanka adam hiç skill yemiyor 100 canla 3t3 atıyor. Özellikle kalista falan oynuyorlaryok knk aslında onlar eski oyuncu ondan
Hocam bence var. Eskiden olsa Riot hemen müdahale ediyordu şimdi etmiyor. Her yer script doluBöyle bir şeyin olduğunu sanmıyorum. fark edilirse riot madem hile açıyorsun o zaman hilelilerle oyna demez herhaldewinrate serisi yapınca karşına da aynı şekilde olan insanlar geldiğinden dolayı olabilir
![]()
Hocam son zamanlarda fark ettiyseniz Riot artık lole fazla önem vermiyor. En büyük gelir kapısı Valorant olduBilmiyorum dediğiniz gibide olabilir ama riot çok bilindik bir script sitesine dava açıp kazanmış birisi. bu doğrultuda bunu yapması pek mantıklı değil.
Daha önce hiç script kullanmadım fakat artık tak etti bende deneyeceğimben bıraktım artık scriptsiz oynuyorum daha çok zevk alıyorum oynadığım oyundan
İnşşAllah ban yemeyiz agalol cok fazla oyuncu kaybetti zaten bide scriptleri banlarsa cok daha fazla kaybeder o yüzden şuan beklemede ban dalgası yok :d
TR sunucusunda kimse kalmamış. oyunları Çok geç buluyor bin bir türlü troller falan yani CS:GO gibi piyasada yok olmaya başladıinsanlar sıkıldı heralde
Son 3 Eldir aynı durumu yaşıyorum. Karşıma hep sc geldi. Bende kendim avantajlı olayım diye yükledimOyun galiba hileden raporlanan oyuncuları birbiriyle eşleştiriyor, bunu geçenlerde bende fark ettim.