Çözüldü LoL scriptte kombo ayarlamak

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Onaylı Üye
Ödüller
4
4 HİZMET YILI
LoL script hilesinde comboları nasıl ayarlayabilirim? Örneğin Yone'de oynarken R atmıyor. Kendim atmak zorunda kalıyorum ve tutturamıyorum. Yardımcı olursanız sevinirim.

Moderatörün son düzenlenenleri:
Çözüm
Yone ve Yasuo'da bilerek R kapalı. Kendin LShift menüsünden karakterin configini ayarlayabilirsin. Örneğin tek adam görünce R atsın veya 3 adam görünce R atsın gibi ayarları var fakat yine de manüel olarak R atman daha mantıklı. Onu bile yapamıyorsan ki zaten Sc combosunda kaç dmg vuracağını gösteriyor. Boşver kullanma kanka.
sudo su
Süper Üye
Ödüller
6
7 HİZMET YILI
Yone ve Yasuo'da bilerek R kapalı. Kendin LShift menüsünden karakterin configini ayarlayabilirsin. Örneğin tek adam görünce R atsın veya 3 adam görünce R atsın gibi ayarları var fakat yine de manüel olarak R atman daha mantıklı. Onu bile yapamıyorsan ki zaten Sc combosunda kaç dmg vuracağını gösteriyor. Boşver kullanma kanka.

Çözüm
comme un bébé
Ultra Üye
Ödüller
12
10 HİZMET YILI
Targetselector olan şampiyonlarda önce sol tık ile seçmek gerekebiliyor ulti atması için.

Seçkin Üye
Ödüller
7
6 HİZMET YILI
script menüsü açtığında hangi karakterle oynuyorsan onun adı yazıyor orada ona gelip combo bölümünden skillerini ayarlayabilirsin.

Üye
Ödüller
5
8 HİZMET YILI
skillshot olanları tutturmak script in görevi biliyorum evet ama çok farklı r gerektirmeyen pozisyonlar oluyor kanka kafayı yedirtir tuttur onu da yani

Onaylı Üye
Ödüller
10
9 HİZMET YILI
Dostum inserte bastığın zaman sol tarafta karakterin kendi ayarları scriptin kendi ayarları mevcut dilersen ordan göz gezdirip kendine uygun configi yapabilirsin. İyi forumlar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...