Üye
Hocam, millet 2 yıldır aralıksız kullanıp ceza yemiyor üstüne üstlük belli ederek oynuyorlar ve lol hiçbir şey yapmıyorken senin belli etmeden oynamaya çalışman çok mantıksız, git rahat bir şekilde oyununu sc ile oyna ama kalkıp da kimseye kullanıyorum da deme bol şanslar.Bu aralar her oyun nerdeyse script damgası yiyorum.Evet kullanıyorum fakat çok belli etmemeye çalışıyorum kendi takımımdakiler bile bana sc diyor.Raporluyor ne yapmalıyım ?
bir şey olmazBu aralar her oyun nerdeyse script damgası yiyorum .Evet kullanıyorum fakat çok belli etmemeye çalışıyorum kendi takımımdakiler bile bana sc diyor .Raporluyor ne yapmalıyım ?
yeğenim haklıoda sarmıyor ki taşıyamıyor
Daha dikkatli kullanmani tavsiye ederimBu aralar her oyun nerdeyse script damgası yiyorum .Evet kullanıyorum fakat çok belli etmemeye çalışıyorum kendi takımımdakiler bile bana sc diyor .Raporluyor ne yapmalıyım ?
skilshot olmayan karakterlerlerle dene bideBu aralar her oyun nerdeyse script damgası yiyorum .Evet kullanıyorum fakat çok belli etmemeye çalışıyorum kendi takımımdakiler bile bana sc diyor .Raporluyor ne yapmalıyım ?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?