LoL scriptten raporlanıldığında ne yapılmalı?

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Üye
Ödüller
1
5 HİZMET YILI
Bu aralar her oyun nerdeyse script damgası yiyorum.Evet kullanıyorum fakat çok belli etmemeye çalışıyorum kendi takımımdakiler bile bana sc diyor.Raporluyor ne yapmalıyım ?
Hocam, millet 2 yıldır aralıksız kullanıp ceza yemiyor üstüne üstlük belli ederek oynuyorlar ve lol hiçbir şey yapmıyorken senin belli etmeden oynamaya çalışman çok mantıksız, git rahat bir şekilde oyununu sc ile oyna ama kalkıp da kimseye kullanıyorum da deme bol şanslar.

LIWL
Onaylı Üye
Ödüller
3
4 HİZMET YILI
evade kullanmandan dolayı olabilir. elon silver gold ise evade ile bir challenger dodgesi atıyosan. uffffacık bi hareketin bile oyuncuların anında gözüne carpar. farm yaparken karakterının saga sola dönmesi bile belirtidir. düşük elolarda göze çarpan agresif hareketlerden dolayı oldugunu düşünüyorum. cok üst elolarda olsan zaten adamlar robot gibi oynadıkları ıcın fark edilmezsin belki eheh:D sonuc : evade kapatsan iyi olur :D

Uzman Üye
Ödüller
4
5 HİZMET YILI
Önerim çok kite adc çarı oynamak kalista gibi evade kapalı oyna genel olarak mid oynarsan daha iyi olur

Onaylı Üye
Ödüller
4
4 HİZMET YILI
bazen olabilcek şeyler script yokken xerath oynuyorum sc diyorlar takmamaya çalış chat yaptır adama filan toxicleştir oyundan mental düşmeleri için

Üye
Ödüller
1
4 HİZMET YILI
Seçkin Üye
Ödüller
6
7 HİZMET YILI
Kanka scripttten reporlanmamak için ben oyuncular çakmasın diye bazen deli takladi yapıyorum gidip karşı botta kule altı deniip ölüyorum ya çok iyi oynadınız falan filan yazıyorum milleti övüyorum 5 kil de 1 kere ölerek dostum mükemmelsin diyerek karşı tarafı gaza getiriyorum sonra tabi koyuyorum nexusa riot yakalıyana kadar sıkıntı yok ama riota yakalanmamak için de bazen skilleri bilerek yiyorum son skilleri özellikleri ve 3 maç üst üste kazandıysam diğer maç sadece farm yapıp feedliyorum 16 minyon 1 kil demek 300 gold 300 gold gayet iyi item için sonra son tf de bum bum çikita muz win ez çerez mayonez oluyor rakip

Onaylı Üye
Ödüller
2
6 HİZMET YILI
bende tr de oynarken hemen 1. maçın sonu ban yiyorum westte evade açık 10 oyun attım ban yemedim hala

Uzman Üye
Ödüller
6
8 HİZMET YILI
2-3 kere belli ettiğinde geri dönüşü olmaz brom

Onaylı Üye
Ödüller
5
7 HİZMET YILI
sanırım ban yediğinde açtırabiliyosun ticketle

Seçkin Üye
Ödüller
7
5 HİZMET YILI
Pek fazla seçenerin yok hileyi belli etmemeye çalıs yoksa aksine ban yerisn kanka.
Post automatically merged:

Legue of lengends de dodg mekaniğini açmayın arkdaşlar eliniz ile dodgleyin yoksa riot yöneticileri direk buluyorlar. hileri ve fixleniyor.

Onaylı Üye
Ödüller
8
9 HİZMET YILI
Düşük elodaysan xerath ve ryze gibi skillshot ve komboları tecrübe isteyen heroları oynamamaya çalış, evade kapat ve mutlaka ara sıra hata yap.

Onaylı Üye
Ödüller
2
4 HİZMET YILI
kanka bu söylediğin şeyin bi çok raporlanma sebebi var scriptin çok op olduğu karakteri kulanman bile değişiyo

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...