Haritada dolaşmasına gerek yok senin yerine girip maçlar atan botlar var dostum zaten 3-4 günde 30lvl yapıyorlarArkadaşım Euw hesabını 30 seviye yapmak istiyo böyle xp kasma botu vs. var mı acaba kendi kendine haritada gezsin dolaşsın
Hocam öyle bir bot var şuanda ama minyonları tam kesmiyorArkadaşım Euw hesabını 30 seviye yapmak istiyo böyle xp kasma botu vs. var mı acaba kendi kendine haritada gezsin dolaşsın
dostum level kasma botu farm kesmez zatenHocam öyle bir bot var şuanda ama minyonları tam kesmiyor
Aynen isde SAdece mapde dolaşıyor hocamdostum level kasma botu farm kesmez zaten
bizim aldığımız adam bile geçen sene ki botla kasılmış 2022 hesapları veriyor botçular sağlam zarar ettiler bu banwave'desaknıu o topa girme arkadaşım paralı olanını kasıp satıyordu son yamalardan sonra dırek banlıyorlar gelecek yamaya kadar botcular bıle botda hesap kasmıyor artık elındekı stokları satıyorlar son 5 aydaki tüm bot hesaplar banned oldu
nasıl bulabilirim bunuHaritada dolaşmasına gerek yok senin yerine girip maçlar atan botlar var dostum zaten 3-4 günde 30lvl yapıyorlar
Dostum paralı bulursun free yok zaten doğru düzgün ve paralı olanlarda şu sıralar banwave'den dolayı banlatıyor tüm kastığın çarları buradan isim veremiyorum yasak çünkünasıl bulabilirim bunu
hocam adı ne benim de ihtiyacım var böyle hesap kasmak için yardım edersen bu konuda sevinirimHocam öyle bir bot var şuanda ama minyonları tam kesmiyor