Onaylı Üye
var diye biliyorumArkadaşım Euw hesabını 30 seviye yapmak istiyo böyle xp kasma botu vs. var mı acaba kendi kendine haritada gezsin dolaşsın
var diye biliyorumArkadaşım Euw hesabını 30 seviye yapmak istiyo böyle xp kasma botu vs. var mı acaba kendi kendine haritada gezsin dolaşsın
paralı dostum bu botlar konu açsam bile para vermek zorundasın gerek yok yani bunascript kullanmak için yeni hesap açmayı düşünüyorum 300+ lvl hesabım banlanır korkusuyla yeni hesap açıcam ve bu başlık altında yazılanlara göre hesap kasma botu varmış ssanırım doğruysa eğer öğretici bir başlık açarmısınz @Adc Main krallık yaparmısın![]()
botlar mevcut ama belli başlı hatalar yapabiliyorlarArkadaşım Euw hesabını 30 seviye yapmak istiyo böyle xp kasma botu vs. var mı acaba kendi kendine haritada gezsin dolaşsın
free yok kanka ben bir ara baktımforuma gelir belki gelince alırsın Free bulabileceğini sanmıyorum ama
Malesef Bedavaya bulamassın paralı araman gerekiyor dostumArkadaşım Euw hesabını 30 seviye yapmak istiyo böyle xp kasma botu vs. var mı acaba kendi kendine haritada gezsin dolaşsın