Eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Tanklar aşırı güçlü olmuş diyenler var ancak şu an pbedeki durum ara sezonun yani yenilikleri test etme boşluğunun deneme süreci yani şu an ara sezonda bu güncellemeler gelse bile düzeltilecektir, kimse tankların bu kadar güçlü olmasına müsaade etmez. Diğer güncellemeleri beğendim şahsen, 10 yıllık oyuncuları biraz es geçip yeni oyunculara odaklanmaları hoş olmuş.
adc için berbat bir sezon tanklar metada çok güçlü e zaten coğu kişi script i adc de kullanıyor bazen script bile fayda etmiyor bu güçlü tanklardan ötürü durum vahim
Tank metası geleceği için tank supportlar tank top lane ve tank jungle heroları cok fazla öne cıkıcak cho,seju,nati,leona,orn,malphite,shen,taric,moakai ,alistar,volibear,rell,tahm kenc gibi heroları cok fazla oyunda görebiliriz bunların yanında tank sylas tank kayn tank derken hem hasar vurabilcek itemler hemde hasar itemleriyle karışık off tank olabilecek herolar yani önceden gördüklerimiz tank ekko tank fiz gragas gibi herolar benim düşüncem bu herolara karşıda alınabilcek karşı seçimler cassio,rumble,camile gibi hem gerçek hasarı olan hem de sürekli hasara sahip olan herolar olucak kısacası sezon 13 her heroyu cok fazla şekilde oynanabilir kılıcak gibi geliyor ( diğer bi arkadaşın formunada paylaştım bunu copy paste yapalım dedim )
Jungleyi bozmuşlar onun dışında bir sorun yok yeni tank metası zevkli geçecek gibi daha uzun soluklu tfler olacak 2-3 saniyede bozuk çarlardan tek yiyip biten tf lerden ise daha güzel bu şekilde ama jungle kötü olmuş