LoL sezon 13 sizce nasıl olmuş?

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Üye
Ödüller
2
5 HİZMET YILI
karakterler fazla tanklaşmış belli başlı karakterler aşırı güçlü olucak

Onaylı Üye
Ödüller
3
3 HİZMET YILI
tank master izlemiştim fena birşey oluyor oynamak için sabırsızlanıyorum :D

Onaylı Üye
Ödüller
7
8 HİZMET YILI
çok saçmalamışlar tanklar cok güçlü olmuş amaçsız güçlü

Süper Üye
Ödüller
5
5 HİZMET YILI
Biraz garip gibi geldi bana

Moderatörün son düzenlenenleri:
Seçkin Üye
Ödüller
6
6 HİZMET YILI
Adc mainler için zor bir dönem olacak onun dışında supportta top lane karakterleri görebiliriz.

Onaylı Üye
Ödüller
5
6 HİZMET YILI
bana göre yeni karakterin cıkması fln oyuklana cok fazla odak lanmamışlar gibi geldi sanki yeni sezonu 1 güne sığdırmışlar gibi

Onaylı Üye
Ödüller
6
7 HİZMET YILI
Mundoyu abartmışlar. ADCler iyice etkisiz kalıyor bence.

Onaylı Üye
Ödüller
1
3 HİZMET YILI
Tanklar aşırı güçlü olmuş diyenler var ancak şu an pbedeki durum ara sezonun yani yenilikleri test etme boşluğunun deneme süreci yani şu an ara sezonda bu güncellemeler gelse bile düzeltilecektir, kimse tankların bu kadar güçlü olmasına müsaade etmez. Diğer güncellemeleri beğendim şahsen, 10 yıllık oyuncuları biraz es geçip yeni oyunculara odaklanmaları hoş olmuş.

пакуты гітлера
Seçkin Üye
Ödüller
5
5 HİZMET YILI
adc için berbat bir sezon tanklar metada çok güçlü e zaten coğu kişi script i adc de kullanıyor bazen script bile fayda etmiyor bu güçlü tanklardan ötürü durum vahim

Onaylı Üye
Ödüller
1
3 HİZMET YILI
Tank metası geleceği için tank supportlar tank top lane ve tank jungle heroları cok fazla öne cıkıcak cho,seju,nati,leona,orn,malphite,shen,taric,moakai ,alistar,volibear,rell,tahm kenc gibi heroları cok fazla oyunda görebiliriz bunların yanında tank sylas tank kayn tank derken hem hasar vurabilcek itemler hemde hasar itemleriyle karışık off tank olabilecek herolar yani önceden gördüklerimiz tank ekko tank fiz gragas gibi herolar benim düşüncem bu herolara karşıda alınabilcek karşı seçimler cassio,rumble,camile gibi hem gerçek hasarı olan hem de sürekli hasara sahip olan herolar olucak kısacası sezon 13 her heroyu cok fazla şekilde oynanabilir kılıcak gibi geliyor ( diğer bi arkadaşın formunada paylaştım bunu copy paste yapalım dedim :) )

Seçkin Üye
Ödüller
6
7 HİZMET YILI
Jungleyi bozmuşlar onun dışında bir sorun yok yeni tank metası zevkli geçecek gibi daha uzun soluklu tfler olacak 2-3 saniyede bozuk çarlardan tek yiyip biten tf lerden ise daha güzel bu şekilde ama jungle kötü olmuş

Onaylı Üye
Ödüller
3
4 HİZMET YILI
jungleyi hiç beğenmedim onun dışında gene çöp

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...