Lol sezon sonu ödülleri

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Seçkin Üye
Ödüller
7
6 HİZMET YILI
bizde aynı durumdayız maalesef beklemedeyiz ticket attım 3 gün oldu geri dönüş yapılmadı

Onaylı Üye
Ödüller
5
6 HİZMET YILI
Arkadaşlar biliyorum sezon biteli henuz çok vakit geçmedi ama sezon arasına da resmen girdik artık. Ve hala hesabıma sezon sonu ödülleri aktarılmadı. Önceki sezon hiç bu kadar bekletmemişlerdi. Siz de durum nedir? Geldi mi, yoksa benim gibi hala sizde mi bekleyen tayfadasınız? Ve ne zaman gelir her hangi bir bilginiz ya da fikriniz var mı? Evet biliyorum en geç 14 Kasım dediler de el insaf kaç zaman geçti bu kadar zor olmamalı koskoca riot için. Hayır verecekleri de iki kostüm bir ifade vs öyle atla deve değil yani. Anlamadım ben bu işi
ticket atmanı öneririm dostum sorun çözüldü mü bilmiyorum

Onaylı Üye
3 HİZMET YILI
Arkadaşlar biliyorum sezon biteli henuz çok vakit geçmedi ama sezon arasına da resmen girdik artık. Ve hala hesabıma sezon sonu ödülleri aktarılmadı. Önceki sezon hiç bu kadar bekletmemişlerdi. Siz de durum nedir? Geldi mi, yoksa benim gibi hala sizde mi bekleyen tayfadasınız? Ve ne zaman gelir her hangi bir bilginiz ya da fikriniz var mı? Evet biliyorum en geç 14 Kasım dediler de el insaf kaç zaman geçti bu kadar zor olmamalı koskoca riot için. Hayır verecekleri de iki kostüm bir ifade vs öyle atla deve değil yani. Anlamadım ben bu işi
Herkesinki bir seferde değil de bir süreç içinde geliyor demişlerdi önceki senelerde

Onaylı Üye
Ödüller
1
3 HİZMET YILI
aynı sorunu ben de yaşadım takdir seviyesiyle alakalı galiba

all i need is you
Seçkin Üye
Ödüller
7
Sosyal
8 HİZMET YILI
Banada vermediler Ticket açtım verdiler.

Banlı Üye
Ödüller
6
Sosyal
6 HİZMET YILI
uzun surebılır ama verılır yanı unutmazlar.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...