LoL Sihirdar Vadisi TF de Kasma Sorunu

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Banlı Üye
Ödüller
5
8 HİZMET YILI
Lolde lanelerde 5 kişi felen olsa birşey olmuyor ultra ayarlarda 80 90 fps alıorum kasmıor hiç ama tfde en düşük ayarda bile kasıyor sürücü güncelledim çok şey yaptım değişik birşey var mı bunu cozebilicek

Üye
Ödüller
6
9 HİZMET YILI
Oyun Yeni Çıktı Daha beta sürecinde olduğu için optimizasyon sıkıntıları var ( bugları saymıyorum bile) o yüzden normal. Ben normal oyunda 380+ fps alıyorum tft de 150 lere kadar iniyor

Seçkin Üye
Ödüller
9
9 HİZMET YILI
Oyun Yeni Çıktı Daha beta sürecinde olduğu için optimizasyon sıkıntıları var ( bugları saymıyorum bile) o yüzden normal. Ben normal oyunda 380+ fps alıyorum tft de 150 lere kadar iniyor

adamın sorduğu şeyle senin verdiğin cevap biraz uyumsuz olmuş sanki

Seçkin Üye
Ödüller
9
9 HİZMET YILI
Kasmanın normal olduğunu anlatmaya çalıyorum kardeş
Oyun daha tam olarak bitmiş değil

kardeş okuman var mı? adam tft den bahsetmiyor. takım savaşı ( team fight ) dan bahsediyor.

yani diyorki lol maçında koridor aşamasında sorun olmuyor, ama takım savaşları başladığında fps düşüyor diyor anlatabildim mi kardeş?

hello world
Uzman Üye
Ödüller
5
7 HİZMET YILI
Optimizasyon sorunu

Süper Üye
Ödüller
7
7 HİZMET YILI
Normal kasması.normal oyunda bende de kasmaz ama tftde bi kaç saniye donuyor ilkbaşta.herkeste oluyor fps drop yani normal.iyi forumlar.

Süper Üye
Ödüller
7
7 HİZMET YILI
Pardon ben tft anlamışım. Sihirdar vadisinde sen lanedeyken daha çok fps alırsın ama tfde birçok kişi olduğu için fps düşmesi yaşanabilir.bendede ara sıra oluyor.iyi forumlar.

Seçkin Üye
Ödüller
9
9 HİZMET YILI
Bide " kardeş okuman var mı? " diyorsun, TFT den bahsediyor. TF kısaltması yanlıs oyunun adı TeamFight değil, Teamfight Tactics. Aynı şeyler yani kısaltma yanlış ama aynı şey. Sen bunun neyini anlamıyorsun.

dostum basmıyor mu kafan? adam koridor aşaması diyor takım savaşı diyor sen neyin peşindesin ?

Süper Üye
Ödüller
6
9 HİZMET YILI
Tekrardan düzenliyorum. Team Fight'dan bahsediliyormuş. Fps sorunları yaşanabilir. Ekran kartı olarak ne kullanıyorsun.? //

• Konuyu başlatan
  • Yasaklandı
Banlı Üye
Ödüller
5
8 HİZMET YILI
Pardon ben tft anlamışım. Sihirdar vadisinde sen lanedeyken daha çok fps alırsın ama tfde birçok kişi olduğu için fps düşmesi yaşanabilir.bendede ara sıra oluyor.iyi forumlar.
ama oynancak gibi degil eskiden boyle degildi bu

Kurtarılmayı bekleyenler kurtulmayı hak etmez
Uzman Üye
Ödüller
9
Sosyal
10 HİZMET YILI
Görüntü bölümüne gelip gölgeleri kapat sonra aşağıya in kare hızını limitsiz yap onun altında da anti-aliasing var eğer açıksa kapatıp tekrar dene.

Olursa veya olmazsa bilgilendir.

Son düzenleme:
Süper Üye
Ödüller
4
8 HİZMET YILI
Takım Savaşlarında Tüm Skiller Birden Atıldığı İçin Anlık FPS Düşüşü Yaşıyorsun. FPS İn 100 Den 60 A Düşse Bile Anlık Bir Düşüş Olduğu İçin Kasabilir Kare Hızını Azaltıp FPS İ Sınırsız Yerine 60 A Sabitlersen Düzelecektir.

Süper Üye
Ödüller
7
7 HİZMET YILI
Takım Savaşlarında Tüm Skiller Birden Atıldığı İçin Anlık FPS Düşüşü Yaşıyorsun. FPS İn 100 Den 60 A Düşse Bile Anlık Bir Düşüş Olduğu İçin Kasabilir Kare Hızını Azaltıp FPS İ Sınırsız Yerine 60 A Sabitlersen Düzelecektir.
aynen bendede max kare hızı 60. ayarlar en düşükte. Sesde kapalı çünkü sesin kapalı olması az da olsa fpsi
Attırıyor.
Post automatically merged:

Görüntü bölümüne gelip gölgeleri kapat sonra aşağıya in kare hızını limitsiz yap onun altında da anti-aliasing var eğer açıksa kapatıp tekrar dene.

Olursa veya olmazsa bilgilendir.
Kare hızı 60 yada 80 en iyisi lolün sitesinde 60 yapabilirsiniz yazıyor.

Ramiz Dayı
Onaylı Üye
Ödüller
8
8 HİZMET YILI
usta lol skin kullanıyorsan ondan kaynaklanıyor dur

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...