Lol skin programı

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Onaylı Üye
5 HİZMET YILI
Merhabalar bildiğiniz ve ban yeme riski olmayan lol skin uygulaması var mı acaba ?

Üye
5 HİZMET YILI
Kanka şuan nerdeyse hepsinin ban yeme riski var :((

Seçkin Üye
Ödüller
7
7 HİZMET YILI
Ban yeme riski kesinlikle yok dostum en son var diye milleti kandırdılar EUW Tryndamare adlı twitter hesabından riot yetkilisi öyle bir planımız yok ve kesinlikle ban riski olmayıp kullanabileceğinizi dile getirdi ve kullanan arkadaşlaım ban yemedi şuan sonuçta blitz gibi uygulamalar rakibiniz ejderi yakın bir süredemi alıyor vs. onları gösteriyor dilediğin gibi kullanabilirsin

Onaylı Üye
Ödüller
4
5 HİZMET YILI
kanka lol skin 6-7 yıldır ban yiyen duymadım valla

Onaylı Üye
Ödüller
2
5 HİZMET YILI
bir zamanlar lol yönetimi müsamaha gösteriyordu, bi duyuru yayınlamışlardı o tarihten son lol skin türevleri için de ban atacaklarını belirttiler. ban riski olmayan bir uygulama görmedim ben.

Blitz neden yasak değil konulu açıklama

"Konumuz LoLSkin korsan yazılımı, diğer programlar değil ama ben yine de yazayım.
Sadece Blitz değil, daha onlarca 3. parti program radarımızda değil. Bunun en büyük nedeni bu programların çoğunun ya oyun dosyalarını manipülle etmek kaydıyla bozmaması; ya da önceliklendirme sırasında Merkez Ofisimiz’in listesine daha girmemiş olmasıdır. "

Uzman Üye
Ödüller
9
9 HİZMET YILI
MKLOL vardı bi aralar duruyormu bilmiyorum risk illaki vardır

Onaylı Üye
5 HİZMET YILI
Ban yeme riski kesinlikle yok dostum en son var diye milleti kandırdılar EUW Tryndamare adlı twitter hesabından riot yetkilisi öyle bir planımız yok ve kesinlikle ban riski olmayıp kullanabileceğinizi dile getirdi ve kullanan arkadaşlaım ban yemedi şuan sonuçta blitz gibi uygulamalar rakibiniz ejderi yakın bir süredemi alıyor vs. onları gösteriyor dilediğin gibi kullanabilirsin
Blitz kullananlar yemiyomuş sanırım skin var mı bu uygulamada

Seçkin Üye
Ödüller
7
7 HİZMET YILI
bir zamanlar lol yönetimi müsamaha gösteriyordu, bi duyuru yayınlamışlardı o tarihten son lol skin türevleri için de ban atacaklarını belirttiler. ban riski olmayan bir uygulama görmedim ben.

Blitz neden yasak değil konulu açıklama

"Konumuz LoLSkin korsan yazılımı, diğer programlar değil ama ben yine de yazayım.
Sadece Blitz değil, daha onlarca 3. parti program radarımızda değil. Bunun en büyük nedeni bu programların çoğunun ya oyun dosyalarını manipülle etmek kaydıyla bozmaması; ya da önceliklendirme sırasında Merkez Ofisimiz’in listesine daha girmemiş olmasıdır. "
Ondan sonra twitter üzerinden açıklama yaptılar ve ban sorunun olmadığını belirtiler blitz'de rakip ormancının ejderleri geçmi erkenmi aldığını görebiliyorsun oda rakip hakkında bilgi değil direk ne yapacağını anlıyorsun ;)

Blitz kullananlar yemiyomuş sanırım skin var mı bu uygulamada
Blitz dekiler ban yemiyor lolskin'de yemiyor şuan arkdaşım hala kullanıyor ve ban yemedi TR sunucusnda ban riski açıklandıktan sonra zaten boards lar kalktığı için bazı oyuncular lolskin banlıyormu onu bilmiyor artık ve twitterdan Tryndamare nin açıklamasına göre ban riskinin olmadığını belirttiler eğer zaten ban riski olsaydı direk dava açıp kappatrırlardı niye uğraşsınlar milyonlarca oyuncuyu banlamakla

Onaylı Üye
5 HİZMET YILI
lolskin diye bir program var onu deneyebilirsin ama fps düşürüyor boşuna deneme yani güzel görüncek diye oyun kaliten düşer

Cobain
Onaylı Üye
Ödüller
7
7 HİZMET YILI
Riotun aldığı kararlar doğrultusunda böyle bir uygulama bulman zor. Bence hiç riske atma kendini

Who you gonna call
Emektar Üye
Ödüller
13
5 HİZMET YILI
lol skin uygulamasını kullanıyorum yaklaşık 5 aydır halen yemedim

Seçkin Üye
Ödüller
7
8 HİZMET YILI
kanka scyi kullan ondada var skin hilesi

CʜᴏꜱᴇɴOɴᴇ
Uzman Üye
Ödüller
7
9 HİZMET YILI
ban riski vardı sanırım mobile legends de bile var sen yine de sağlama al kullanmak istersen bunlar korsan yazılımlar çünkü ne kadar görüntü ve zevk için olsa bile oyun dosyalarını değiştiriyor bi şekilde ban yiyebilirsin iyi forumlar

Seçkin Üye
Ödüller
3
5 HİZMET YILI
Loskin kullan ban yedirtme olayı kolpa bi sıkıntısı yok

Onaylı Üye
Ödüller
4
5 HİZMET YILI
mklol derim kardeşim 4 aydır kullanıyorum banda yemedim

Несмотря на предателей, я все еще стою.
Co - Admin
Ödüller
21
8 HİZMET YILI
Hangi hileyi kullanırsan kullan, ban riski vardır. 100% banlanmama riskli bir hile yoktur ister "A" ister "B" oyunu olsun bu her oyun için geçerlidir.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...