Onaylı Üye
Merhabalar bildiğiniz ve ban yeme riski olmayan lol skin uygulaması var mı acaba ?
Blitz kullananlar yemiyomuş sanırım skin var mı bu uygulamadaBan yeme riski kesinlikle yok dostum en son var diye milleti kandırdılar EUW Tryndamare adlı twitter hesabından riot yetkilisi öyle bir planımız yok ve kesinlikle ban riski olmayıp kullanabileceğinizi dile getirdi ve kullanan arkadaşlaım ban yemedi şuan sonuçta blitz gibi uygulamalar rakibiniz ejderi yakın bir süredemi alıyor vs. onları gösteriyor dilediğin gibi kullanabilirsin
Ondan sonra twitter üzerinden açıklama yaptılar ve ban sorunun olmadığını belirtiler blitz'de rakip ormancının ejderleri geçmi erkenmi aldığını görebiliyorsun oda rakip hakkında bilgi değil direk ne yapacağını anlıyorsunbir zamanlar lol yönetimi müsamaha gösteriyordu, bi duyuru yayınlamışlardı o tarihten son lol skin türevleri için de ban atacaklarını belirttiler. ban riski olmayan bir uygulama görmedim ben.
Blitz neden yasak değil konulu açıklama
"Konumuz LoLSkin korsan yazılımı, diğer programlar değil ama ben yine de yazayım.
Sadece Blitz değil, daha onlarca 3. parti program radarımızda değil. Bunun en büyük nedeni bu programların çoğunun ya oyun dosyalarını manipülle etmek kaydıyla bozmaması; ya da önceliklendirme sırasında Merkez Ofisimiz’in listesine daha girmemiş olmasıdır. "
Blitz dekiler ban yemiyor lolskin'de yemiyor şuan arkdaşım hala kullanıyor ve ban yemedi TR sunucusnda ban riski açıklandıktan sonra zaten boards lar kalktığı için bazı oyuncular lolskin banlıyormu onu bilmiyor artık ve twitterdan Tryndamare nin açıklamasına göre ban riskinin olmadığını belirttiler eğer zaten ban riski olsaydı direk dava açıp kappatrırlardı niye uğraşsınlar milyonlarca oyuncuyu banlamaklaBlitz kullananlar yemiyomuş sanırım skin var mı bu uygulamada