Seçkin Üye
adc vayne jinx oyna mainin lane soylemediğin için adc daha kolay olur ama anlaşılması da kolay
irelia ile kas dostumBaşlıktada yazdığı gibi sıfırdan hesap alıp smurf kasacağım. EUW da script ile kasacağım fakat bu sitedeki değil. Sizce hangi çarla hızlı bir şekilde rank kasabilirim? Önerilerinizi bekliyorum. Normalde Katarina mainim, onu oynamayı düşünüyorum veya Viktor da olabilir.
Jungle oynarsan karthus oynamanı tavsiye ediyorum her oyunu taşıyoBaşlıktada yazdığı gibi sıfırdan hesap alıp smurf kasacağım. EUW da script ile kasacağım fakat bu sitedeki değil. Sizce hangi çarla hızlı bir şekilde rank kasabilirim? Önerilerinizi bekliyorum. Normalde Katarina mainim, onu oynamayı düşünüyorum veya Viktor da olabilir.
bence karşıda tank yoksa zed oyna teklersin hepsini tank varsada solo vayne oynayabilirsinBaşlıktada yazdığı gibi sıfırdan hesap alıp smurf kasacağım. EUW da script ile kasacağım fakat bu sitedeki değil. Sizce hangi çarla hızlı bir şekilde rank kasabilirim? Önerilerinizi bekliyorum. Normalde Katarina mainim, onu oynamayı düşünüyorum veya Viktor da olabilir.
kog mawBaşlıktada yazdığı gibi sıfırdan hesap alıp smurf kasacağım. EUW da script ile kasacağım fakat bu sitedeki değil. Sizce hangi çarla hızlı bir şekilde rank kasabilirim? Önerilerinizi bekliyorum. Normalde Katarina mainim, onu oynamayı düşünüyorum veya Viktor da olabilir.