LoL smurf kasmak için hileyle oynanabilecek şampiyon önerisi

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Uzman Üye
Ödüller
3
3 HİZMET YILI
viktor , kalista , olaf , kindred , pyke

Onaylı Üye
Ödüller
3
3 HİZMET YILI
scriptle beraber vayne on numara oluyor scsiz diyosan eğer ben illaoi mainim sc etkisi yaratiyor 1v9 atabilirsin plat elodayım ben

Seçkin Üye
Ödüller
6
7 HİZMET YILI
Yasuo İrelia Olaf Darius Vayne Toptan Yara Yara Gidip Bitirirsin

Onaylı Üye
3 HİZMET YILI
Başlıktada yazdığı gibi sıfırdan hesap alıp smurf kasacağım. EUW da script ile kasacağım fakat bu sitedeki değil. Sizce hangi çarla hızlı bir şekilde rank kasabilirim? Önerilerinizi bekliyorum. Normalde Katarina mainim, onu oynamayı düşünüyorum veya Viktor da olabilir.
adc oynarsan daha iyi olabilir kaisa yada kogmaw felan

Onaylı Üye
3 HİZMET YILI
merhaba şunu esinlikle onerırım ezreal abıcım gerçekten harika oluyor oyna göreceksin.

Üye
3 HİZMET YILI
Jinx twitch samira xerath gibi çarları oynayabilirsin ve bunları oynarken bir prenle girmeni tavsiye ederim prende pyke thresh taric gibi şampiyonlar seçerse yenilmeniz çok zor kanka (ama arkadaşının stunları vb. tutturması gerekiyor.dd)

Onaylı Üye
3 HİZMET YILI
kogmaw/twitch + lulu gibi pickler hem sc olduğu çok bariz hem de sanıldığı kadar efektif olamıyor bence
katarina diyecektim cevap olarak ama zaten oynuyorsun, o yüzden şöyle bir tavsiye verebilirim
metanın biraz daha uçlarında olan -mesela şu aralar amumu support veya karthus adc bu durumda- pickler yukarıda bahsettiğim bariz sc olma ve efektif olamama sorununa sahip olmayacaklardır
iyi oyunlar

Onaylı Üye
Ödüller
4
6 HİZMET YILI
Vayne kalista ezreal vs çok dehşet kanka denemeni tavsiye ederim

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...