Süper Üye
hocam o zaman bizdeki yanlış işliyor ne bileyim biz bi ara dediğim gibi girdik 5 kişi birininkini kastık öyleben riotun biz oyunculara paylaştığı mesajı buraya aynen ilettim beyefendi.
hocam o zaman bizdeki yanlış işliyor ne bileyim biz bi ara dediğim gibi girdik 5 kişi birininkini kastık öyleben riotun biz oyunculara paylaştığı mesajı buraya aynen ilettim beyefendi.
Maçlarda s almaya bak kankaLoL'de takdir kasmanın hızlı bir yolu var mı?
Kanka kendisininde alması gerekiyor diye biliyorumoyun sonunda honor vermek faydalı oluyo.
LoL'de takdir kasmanın hızlı bir yolu var mı?
bence takdir kasmasanda olur önemli bişey deyil çokta ama ben kasıcam diyorsanLoL'de takdir kasmanın hızlı bir yolu var mı?
chat yapma yapacaksanda oyunda geri düşmüş olana ılımlı yaklaş neler yapması gerektiğini hafif bir şekilde söyle diğer takım arkadaşları ona söverken sen iyi davrandığın için sana honor atacaktır artı skor sal türklerin en sevdiği şeydir ben orman mainim sürekli gang atıyorum ne farmını alıyorum ne de skorunu ilk skorları onlara salarım gold lazım ise ikincisi ben alır giderim sürekli wp tarzında mesajlar atarımLoL'de takdir kasmanın hızlı bir yolu var mı?