LoL takdir seviyesi nasıl hızlı yükseltilir?

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Onaylı Üye
Ödüller
9
8 HİZMET YILI
İyi oynadıktan sonra takdir seviyesi zaten artacaktır

Üye
Ödüller
3
6 HİZMET YILI
support al iyi oyna garanti carryn sana atar güzel savaş başlatırsan da ya da iyi korursan milleti başkaları da atar yani sup oyna

Süper Üye
Ödüller
9
8 HİZMET YILI
sana karşı dürüst olucam çara 1 yıl girmedim honor seviyem 1/3 arttı ama onun dışında çok honor alabilrsin ama sana söyleyim kanka hiç uğraşma honor seviyesi meviyesi 40 yılda 1 gerçekleşen bir fenomen bu

varla yok arasında biyerde
Ultra Üye
Ödüller
7
5 HİZMET YILI
toxic olmayıp prenle girersen her türlü honorls yükselir

Onaylı Üye
Ödüller
2
3 HİZMET YILI
Gruptaki arkadaşlarını taktir etmektense grubundan olmayan birilerini takdir etme daha çok ilerleme sağlıyor.

Onaylı Üye
Ödüller
7
8 HİZMET YILI
Premle giriyorum karşılıklı honor atıyoruz chati gerekmedikçe kullanmam küfür etmem bide üstüne güzel oynayınca hertürlü geliyor honor bu şekilde taktir seviyemi yükselttim.

Onaylı Üye
Ödüller
2
5 HİZMET YILI
oyun sonu takım arkadaşına honor verirsen hızlı yükseliyo genellikle ancak en önemli faktör tabiki takım arkadaşlarının sana honor vermesi

Süper Üye
Ödüller
5
5 HİZMET YILI
LoL'de takdir kasmanın hızlı bir yolu var mı?
bence takdir kasmasanda olur önemli bişey deyil çokta ama ben kasıcam diyorsan
yasuo alıp mide 10 15 kere ölüp laf yaparsan kimse takdir atmaz üstüne rep yersin
düzgünce maçı satmadan oynarsan ila birileri atar ben kendimden örnek verim kilimi çalmayan yardım eden lere atıyorum

Onaylı Üye
Ödüller
2
3 HİZMET YILI
knk riot onu önledi senin prene attığın ve prenin sana attığı honor takdir seviyene işlemiyo başka oyunculara honor atıp iyi oynadığın maçlardada oyun sonu bir honor rica ederek en hızzlı şekilde yükseltebilirsin ve ahlak kurallarını geçmeden tabiki gelecek reportlar takdir seviyenin yükselmesini yavaşlatır

Seçkin Üye
Ödüller
4
5 HİZMET YILI
Kanka küfür banı vs. yemez isen çok rahat artırırsın takma bile kendi kendine artıyor

Onaylı Üye
Ödüller
7
8 HİZMET YILI
LoL'de takdir kasmanın hızlı bir yolu var mı?
chat yapma yapacaksanda oyunda geri düşmüş olana ılımlı yaklaş neler yapması gerektiğini hafif bir şekilde söyle diğer takım arkadaşları ona söverken sen iyi davrandığın için sana honor atacaktır artı skor sal türklerin en sevdiği şeydir ben orman mainim sürekli gang atıyorum ne farmını alıyorum ne de skorunu ilk skorları onlara salarım gold lazım ise ikincisi ben alır giderim sürekli wp tarzında mesajlar atarım :D lol chatında tartısmak ve küfürlesmenin bir anlamı yok malesef

Onaylı Üye
Ödüller
1
3 HİZMET YILI
1- Küfür etme 2- Çok az mesaj yaz 3- Daha güzel ve daha seri oyna

Onaylı Üye
3 HİZMET YILI
iyi oynarsan takım arkadaşlarından honor isteyebilirsin honorla alabilirsin.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...