Kankam aynı durum bendede var scriptli olmama rağmen olmuyor atlayamıyorum , 2 kişi oynamak şart gibi heralde belli bir yerden sonraNerdeyse her türlü kordidorda taşınabilcek herşeyi denedim ama olmuyor . Plattan bile düştüm . Gold 74lp de kaldım . Script kullanıyorum fakat ben iyi gitsem takım kötü gidiyor . Ne yapmalıyım nasıl maç taşıyabilirim ?
İstersen beraber girebiliriz ? bende goldda takıldım nick : LEE SİN BRONerdeyse her türlü kordidorda taşınabilcek herşeyi denedim ama olmuyor . Plattan bile düştüm . Gold 74lp de kaldım . Script kullanıyorum fakat ben iyi gitsem takım kötü gidiyor . Ne yapmalıyım nasıl maç taşıyabilirim ?
farm yap lanendeki adamları oyundan bıktırmaya düşürmeye oyna ejderleri al kasan koridora git adamı kes shoddownunu felan al kazanırsınNerdeyse her türlü kordidorda taşınabilcek herşeyi denedim ama olmuyor . Plattan bile düştüm . Gold 74lp de kaldım . Script kullanıyorum fakat ben iyi gitsem takım kötü gidiyor . Ne yapmalıyım nasıl maç taşıyabilirim ?
1v5 aticak riven vayne gibi herolae al ozellikle scde rivende cok op oluyor oyle oynaNerdeyse her türlü kordidorda taşınabilcek herşeyi denedim ama olmuyor . Plattan bile düştüm . Gold 74lp de kaldım . Script kullanıyorum fakat ben iyi gitsem takım kötü gidiyor . Ne yapmalıyım nasıl maç taşıyabilirim ?
İstek attımİstersen beraber girebiliriz ? bende goldda takıldım nick : LEE SİN BRO
scriptle kazanmak için yanında bide sc lazım benceknk scriptle de kazanamıyorsan bu oyun için uğraşma
Nerdeyse her türlü kordidorda taşınabilcek herşeyi denedim ama olmuyor . Plattan bile düştüm . Gold 74lp de kaldım . Script kullanıyorum fakat ben iyi gitsem takım kötü gidiyor . Ne yapmalıyım nasıl maç taşıyabilirim
Oyun bilgin zayıf büyuk ihtimalle oyun bilgini gelisitirip birde daha taşıyıcı herolar ve sc ile uyumlu olan yöne Yasuo brand felan tarzı herolar oyna ve kaybetmeye başladıktan sonra oyundan cik biraz ara ver dinlen mental reset atNerdeyse her türlü kordidorda taşınabilcek herşeyi denedim ama olmuyor . Plattan bile düştüm . Gold 74lp de kaldım . Script kullanıyorum fakat ben iyi gitsem takım kötü gidiyor . Ne yapmalıyım nasıl maç taşıyabilirim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?