LoL tek başına nasıl maç taşınır?

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Onaylı Üye
Ödüller
2
5 HİZMET YILI
Neredeyse her türlü koridorda taşınabilecek her şeyi denedim ama olmuyor. Platinden bile düştüm. Gold 74 LP'de kaldım. Script kullanıyorum fakat ben iyi gitsem takım kötü gidiyor. Ne yapmalıyım, nasıl maç taşıyabilirim?
soloda uzakçı al güzelce minyonları al oyunu oku her türlü taşırsın

Onaylı Üye
3 HİZMET YILI
tek başına zor olur ama takımı yönlendirebilirsen ve farm yapıp iyice güçlenirsen taşıyabilirsin

Onaylı Üye
3 HİZMET YILI
kanka lol bi tık takım oyunu ama master yi veya oyunu domine edebilcek herhangi bi heroya hakim olursan taşıyabilirsin.

Uzman Üye
Ödüller
2
5 HİZMET YILI
kanka her zaman kendine farmlara önem ver mesela genelde düşük eloda ilk kuleler düştükten sonra herkes ne yapacağını şaşırıyor hepsi mide tıklayıp savaşmaya başlıyor şansa kalıyor oyun sen takımın mide geldiğinde side lane gidersen farmlarsan tabi mapa bakıp adamların sana gelmediğinden emin ol geldiklerinde kaç gelmiyorlarsa aç kuleleri inhiyi ve inhi olan laneye gitme açarsan direkt diğer laneden baskı kur sürekli bu şekilde baskı kurarak çok rahat çıkarsın o elolardan

:d
Süper Üye
Ödüller
5
5 HİZMET YILI
Script bir jg pre bul rahat rank kasarsın

Onaylı Üye
Ödüller
1
4 HİZMET YILI
taşıması kolay olan karakterler almanı öneririm. Adcde vayne samira, supportda brand, midde katarina yone irelia vs vs vs.

Seçkin Üye
Ödüller
4
4 HİZMET YILI
kanka oyunu taşıyan ormandır sağlam orman oynayan duo bul çıkarsın ligleri

Onaylı Üye
Ödüller
3
5 HİZMET YILI
Kanka kusura bakma ama script ile de oyun kaybedip elo düşüyorsan sal gitsin hiç uğraşma bence.

Onaylı Üye
3 HİZMET YILI
Vlad ile rahatlıkla atabiliyorum 1 5 ama kırılganlar olunca tanklara karşı öyle olmuyor onun dışında kled kogmaw oynuyorum

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...