düşünemiyorum bile çok fena bişi olur harbidenthinkfast için autobuy çok ii olur aslında
her oyun ortalama 30 dakika sürüyor, yapay zeka bir satranç maçının sonucuna saniyeler içinde gidiyor, doğal olarak daha hızlı gelişiyor ve satranç kuralları belli bir oyun, tft de bir sürü eklenti var ve eklentiler sürekli değişiyor, yeri geliyor karakterler de değişiyor, eğitmek tamamen zaman kaybı bence ama autobuy gibi bir şeyler yapılabilir veya istediğin compu girersin otomatik 50 gold üstü aratır bulur koyar gibiAslında satrançtan damaya tonla oyunun eğitilmiş yapay zekaları varken tftde niye yok anlamıyorum.
Nasıl çalışıyor tam olarak ilk defa duydum mesela lobide 5 kişi void gidiyosa otomatik başka compa mı dönüyo yada en gerekli itemleri falan mı yapıyo?Şu anlık var mı bilmiyorum tam olarak vardı bir tanesi o da güncelleme istiyor
tft scriptleri genellikle kendileri oynamazlar. autobuy, champion pool tarzı şeyleri olur kompu seçersin kendisi anında alır ve hangi şampiyondan kaç tane oyunda olduğunu gösterir. otomatik oynayanlar bot olarak geçer ve onların da işlevi normal gamede etkinlik, level kasmaktır genellikle oyun erken bitsin diye ff atarlar otomatikNasıl çalışıyor tam olarak ilk defa duydum mesela lobide 5 kişi void gidiyosa otomatik başka compa mı dönüyo yada en gerekli itemleri falan mı yapıyo?