Onaylı Üye
çok var kral ya görsen şaşarsınoha olum o kadar hızlı tepki vermesi çok garip script olabilir bu arada inanılmaz hızlı şekilde o tarafa döndü çünkü
çok var kral ya görsen şaşarsınoha olum o kadar hızlı tepki vermesi çok garip script olabilir bu arada inanılmaz hızlı şekilde o tarafa döndü çünkü
Katılıyorum o çaptaki bir oyuncu ve yayıncı hile açmaz hele ki sion exploit açılırsa en çok belli eden çar.Bence Değil Adamın Main Çarı +1K Level %100 Ban Yerdi Olsa
bence de script çünkü öyle olması çok saçma ve belli yani anladın mı ama banane kimn ne kullanıyosa kullansınGeçen tarihlerde, Baus'un güncel videosunu izlediğimde, Sion ile imkansız bir yerden rakibinin üzerine dönüş yaptığını gördüm. Videoyu atacağım, daha iyi anlayacaksınız.
Anlamadığım nokta şu: Baus script mi yoksa bir bug mu oldu?
Bağlantıları görmek için lütfen Giriş Yap
adam açık açık yayında oynuyor ben öylke bişey olacagını sanmıyorumGeçen tarihlerde, Baus'un güncel videosunu izlediğimde, Sion ile imkansız bir yerden rakibinin üzerine dönüş yaptığını gördüm. Videoyu atacağım, daha iyi anlayacaksınız.
Anlamadığım nokta şu: Baus script mi yoksa bir bug mu oldu?
Bağlantıları görmek için lütfen Giriş Yap
50 yıldır sion oynuyor neden tepki versin ki tonla bug var zaten herodaYa bugsa bile adamın tepkisi çok normal değil mi şahsen bugsa bile adamın o sakinliği tedirgin ediyor gibi benim başıma böyle bir bug gelse kendi kendime wtf falan olurum yani ama bilemedim