Eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
euw iyi diyorsunuz da knk geçen sezon gold plat elosu tr gold plat gibi toxic doluydu baya bir oynadım euw de toxiclerden tr ye geçtim şimdi de trde çok kötü takımlar oluşuyor tek taşınmıyor maçlar. şuan euw eskisi gibi iyiyse geçeceğim.
Ben euw demek istiyorum ama TR nin de hakkını yememek lazım. Çok iyi Laneing dönüyor yüksek mecralarda fakat mental ve makro game olarak euw serverine göre zayıf kalıyor.
kanka şöyle söyliyim kötü oyuncu değilim ama süper mükkemmelim diyede kendimi abartmiyim. 3 defa seriye cıkıp takım yüzünden düştüğüm oldu. bu yüzden tr- euw kıyaslaması yapıyorum
Euw gayet iyi ancak oyunlar çoğunlukla sakin bir şekilde geçiyor tr ise tam aksine her yer aksiyon dolu sahnelere ev sahipliği yapıyor tr de takımlar kötü o yüzden euw diyorum
Şimdi sana 2 serverınde iyi ve kötü yanlarını söyliyeyim
Tr serveri Mekanık acısından gelişmiş bi server yani trde neredeyse herkes otp Westde otplık çok ama çok az oldugu ıcın tr de daha eglencelı bır oyun gecırırken westde sıkıcı ama professional maçlar gecirirsin sana önerim trde suankı guncel lıgın neyse westde onun 1 üstün ligli bir hesap satın almandır yoksa çok zorlanırsın cunku westde feederler trdekınden fazla kımsenın dılındende anlamadıgın ıcın bu senın ıcın cok zor bır deneyım olur.