Onaylı Üye
Euw sunucusunda daha fazla oyuncu olmalıEuw gayet iyi ancak oyunlar çoğunlukla sakin bir şekilde geçiyor tr ise tam aksine her yer aksiyon dolu sahnelere ev sahipliği yapıyor tr de takımlar kötü o yüzden euw diyorum
Tr best yaaŞu an sunucu olarak TR mi yoksa EUW sunucusu mu daha iyi?
tr de gold eloda presiz maç gir kafayı yiyorsun herkesmi feedler ben çıldırıyordum hesap elohelle düştü 25 11 18 gittiğim bir maç vardı onu bile geldi solo master feedledi kaybettirdi sc siz olmuyo sc ile anca çıkarsın presiz trde ama euw de herkes sakin ordada toxic insanlar var kötü oynayanlar var ama tr ye göre yarıya yarı azŞu an sunucu olarak TR mi yoksa EUW sunucusu mu daha iyi?
Ligden lige değişiyor kalkıp euwde de bronz olsan ordada trolliyenler olur ama kalkıp dia ve üstü dersen euwŞu an sunucu olarak TR mi yoksa EUW sunucusu mu daha iyi?
aynen knk bende yaşıyorum onuSorduğun soruya baksana. Supportu kestim diye adam intikam yemini etti karşı takımdan. Oyun boyu sadece beni fokusladı. Her yer TR den iyidir .
ozamanda rankedın pek anlamı kalmıyorTR oyuncu bakımından daha kötü ve beyinsizler bu yüzden tr de oynayıp eğlenmek daha iyi
aynen bende bundan sorudum euw mi tr mi diyeLigden lige değişiyor kalkıp euwde de bronz olsan ordada trolliyenler olur ama kalkıp dia ve üstü dersen euw
yeni başlamıyorum euw de oynadım 2 sezon önce 1 sezondur tr deyim 6 sezondur oynuyom loliyi ping alıyosan euw da başla net
bende bunu yaşıyorum trde gold elodayım 4 oldu plat seriden düşüyorum feedledikleri içintr de gold eloda presiz maç gir kafayı yiyorsun herkesmi feedler ben çıldırıyordum hesap elohelle düştü 25 11 18 gittiğim bir maç vardı onu bile geldi solo master feedledi kaybettirdi sc siz olmuyo sc ile anca çıkarsın presiz trde ama euw de herkes sakin ordada toxic insanlar var kötü oynayanlar var ama tr ye göre yarıya yarı az
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?